reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gębowy szał nieprzespanych nocek, czyli ząbkowanie się zaczyna !!!!!!!

osinko: ja stosuje bobodent.

dziala na pewno preztestowalam na sobie :laugh: bo mi sie zab tez wyrzyna ;D ale madrosci (wreszcie!) hihi i posmarowalam sobie, 15 minut i dziaslo znieczulone ;)

reklama
katiNJ pisze:
U nas od kilku dni Patryk kiepsko sypia, jest rozdrazniowny, pakuje wszytsko do buzi, nie chce jesc, jest rozdrazniony i placzliwy. Dzis wymacalam wyrzynajcy sie zebus. Daje mu schlodzone gryzaki albo masuje dziaselko moim palcem.
u mnie tez Igorek nie chce jesc krocej sypia bo budzi sie w nocy gdzie juz dawno cala przesypial co dorwie tylko do raczek to jest w buzce a jak nic nie ma to raczko non stop ssie.

U nas masakra - z piatku na sobotę i z soboty naniedzielę Oskar co chwilę się budził - nawet calgel już nie pomagał... Wczoraj na noc dałam mu 5 ml panadolu baby i spał jak suseł do 4:30. Nie wiem czy mogę mu tak co wieczór dawać - chyba nie.... Więc dzisiaj pewnie noc też będzie nieciekawa.

Ja myślałam że Igusia taka rozpieszczona, ciągle się przytulać tylko chce..albo żeby ją głaskać. A tu ostatnio się okazało że moje maleństwo ma ząbka na dole ;D ;D Jak ze wszystkimi pójdzie tak łagodnie to ja bardzo proszę ;D I Waszym dzieciaczkom też tego życzę

kasianka gratulacje dla Igi, super że Mateuszek nie jest sam i ma już koleżankę z ząbkiem

reklama
Do góry