reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gębowy szał nieprzespanych nocek, czyli ząbkowanie się zaczyna !!!!!!!

reklama
Kasianka,gratulacje dla Iguni!Tobie tez gratuluje bezproblemowa corunie!Oj,zazdroszcze,oby tak dalej i z nastepnymi zabkami bylo!! :)
A ja tak sie zastanawiam,czy te wszystkie zele maja jakikolwiek sens,bo przeciez dziecko w mig ich wilize i polknie??????? Nic nie kupowalam jeszcze ale jak czytam co sie dzieje z dzieciatkami na bb to chyba u nas tez zaczyna zabkowanie,bo Majka tez co chwile do buzi laduje wszystko co sie da a naj bardziej lubi pogrysc moje palce od reki.Bardzo mocno gryzie,a do nie dawna tak nie robila.Dzis w nocy jak sie onudzila o 12 z wielkim placzem to nie wytrzymalam juz i tez jej wlozylam czopek paracetamolu,no i w skutku tego przespala jakos 3-4 godziny.
Ile sie czeka na pojawienie sie pierwszego zabka od pierwszych obiaw zabkowania,czy ktoras mi powie,bo jestem troche przerazona???????

benita nie pocieszę cie, od kilku dni do kilku tygodni ::)

jeśli chodzi o zele na dziąsła , to ja próbowalm na sobie i osiągnęłam efekt lekkiego chłodu ;)

no fakt to troche dlugo moze trwac, u nas taki niepokoj juz od 2 tyg :(

a zele pomagaja, trzeba je wcierac kilka sekund (dluzej nie da rady ;) ) i to wystarczy, ale kilka razy dziennie :)

reklama
U nas ostatnio była tragedia. Oskar tak się darł (to nie był łacz - to byłr yk bólu...), że mi się serce krajało... Najpierw gryzak - nic, potem lód - chwila ulgi i znów płacz, potem żel znów chwila spokoju. Potem panadol i pomogło... Dzisiaj idziemy do pediatry to zapytam za ile mnie więcej mogą wyjść dolne jedynki, bo jak macam palcem to się tam wykluwa. Żal mi go strasznie jak tak cierpi....

Do góry