reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
No to pięknie! I taki niezauważony wyszedł? Oj mamo, mamo Gratulacje!
lolcia81
Podwójna szczęśliwa mama!
Niestety Mateuszek czasami tak robi, a ząbki ma dwa ;D ;D ;Dkasianka pisze:dziękujemy ;D mam nadzieję że nie wpadnie na pomysł, żeby wypróbować ząbek na moich piersiach :
K
kasiula matula
Gość
czyli to juz drugi maluszek ktory ma ząbeczki
super gratulacje dla Igusi
super gratulacje dla Igusi
benita_29
Marcowa mama 2006
Kasianka,gratulacje dla Iguni!Tobie tez gratuluje bezproblemowa corunie!Oj,zazdroszcze,oby tak dalej i z nastepnymi zabkami bylo!!
A ja tak sie zastanawiam,czy te wszystkie zele maja jakikolwiek sens,bo przeciez dziecko w mig ich wilize i polknie??????? Nic nie kupowalam jeszcze ale jak czytam co sie dzieje z dzieciatkami na bb to chyba u nas tez zaczyna zabkowanie,bo Majka tez co chwile do buzi laduje wszystko co sie da a naj bardziej lubi pogrysc moje palce od reki.Bardzo mocno gryzie,a do nie dawna tak nie robila.Dzis w nocy jak sie onudzila o 12 z wielkim placzem to nie wytrzymalam juz i tez jej wlozylam czopek paracetamolu,no i w skutku tego przespala jakos 3-4 godziny.
Ile sie czeka na pojawienie sie pierwszego zabka od pierwszych obiaw zabkowania,czy ktoras mi powie,bo jestem troche przerazona???????
A ja tak sie zastanawiam,czy te wszystkie zele maja jakikolwiek sens,bo przeciez dziecko w mig ich wilize i polknie??????? Nic nie kupowalam jeszcze ale jak czytam co sie dzieje z dzieciatkami na bb to chyba u nas tez zaczyna zabkowanie,bo Majka tez co chwile do buzi laduje wszystko co sie da a naj bardziej lubi pogrysc moje palce od reki.Bardzo mocno gryzie,a do nie dawna tak nie robila.Dzis w nocy jak sie onudzila o 12 z wielkim placzem to nie wytrzymalam juz i tez jej wlozylam czopek paracetamolu,no i w skutku tego przespala jakos 3-4 godziny.
Ile sie czeka na pojawienie sie pierwszego zabka od pierwszych obiaw zabkowania,czy ktoras mi powie,bo jestem troche przerazona???????
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Ktoś tu kiedyś pisał, że pierwsze objwy ząbkowania mogą wystąpić nawet kilka miesięcy przed wyjściem ząbka... :
magdalenaB
marcowa mama 06'
no fakt to troche dlugo moze trwac, u nas taki niepokoj juz od 2 tyg
a zele pomagaja, trzeba je wcierac kilka sekund (dluzej nie da rady ) i to wystarczy, ale kilka razy dziennie
a zele pomagaja, trzeba je wcierac kilka sekund (dluzej nie da rady ) i to wystarczy, ale kilka razy dziennie
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
ja też na wszelki wypadek zaopatrzyłam się w żel do dziąsełek ;D
reklama
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
U nas ostatnio była tragedia. Oskar tak się darł (to nie był łacz - to byłr yk bólu...), że mi się serce krajało... Najpierw gryzak - nic, potem lód - chwila ulgi i znów płacz, potem żel znów chwila spokoju. Potem panadol i pomogło... Dzisiaj idziemy do pediatry to zapytam za ile mnie więcej mogą wyjść dolne jedynki, bo jak macam palcem to się tam wykluwa. Żal mi go strasznie jak tak cierpi....
Podziel się: