reklama
benita_29
Marcowa mama 2006
Boziu, a u nas juz chyba z miesiac... ile jeszcze?????????magdalenaB pisze:no fakt to troche dlugo moze trwac, u nas taki niepokoj juz od 2 tyg
a zele pomagaja, trzeba je wcierac kilka sekund (dluzej nie da rady ) i to wystarczy, ale kilka razy dziennie
Fionka, a co to Ibufen?Cos przeciwbolowego??
magdalenaB
marcowa mama 06'
my mamy panadolek
ja juz powoli przestaje wierzyc że Miłkowi kiedykolwiek te zęby wyjdą... Miłek ślini się, pcha wszystko do buzi od ponad miesiąca. Widać mu takie białe górki też od jakiegoś czasu... a zębów jak nie było tak nie ma tylko co jakis czas mamy kryzys bólowy (płacz niewiadomo o co i dlaczego) wtedy bardzo pomaga żel - ja podaję Dentinox. Raz przy bardzo kiepskich dwóch dniach podaliśmy eferalgan w czopkach dla niemowląt i przeszło.
Ząbki przybądźcie!!!!!!!!!
Ząbki przybądźcie!!!!!!!!!
pytia
Fanka BB :)
No to chyba, jak napisałam, że bezboleśnie, to zapeszyłam Od rana Jasieniek taki dzisiaj biedniutki. Drze po dziąsełkach wszystkich, co się da. Kupiliśmy żel (tak a propos - macie jakieś sprawdzone typy tych żeli, bo jest ich strasznie dużo i nie wiadomo, co wybrać), zobaczymy.
a my mamy drugiego ząbka ;D ;D z tym poszło trochę gorzej, przez 3 dni Iga nie spała w dzień i cały czas na rączkach..już traciłam do niej cierpliwość no i wykryłam dziś przypadkiem drugiego ząbka. chyba przestał boleć bo Iga śpi 3-ą godzinę i nie mogę jej dobudzić na kąpanie....
reklama
Podziel się: