reklama
Rozwiązanie
Miałam jedno cc na staszica i jedno na jaczeswkiego, wolę jaczewskiego
Na staszica opieka taka sobie i jak się dowiedzieli że lekarz prowadzący jest skąd indziej to dramat
Na staszica opieka taka sobie i jak się dowiedzieli że lekarz prowadzący jest skąd indziej to dramat
Nie podobało się mi podejście położnych. Plus tylko taki że sala 2 osobowa i odwiedziny w saliCzemu gorzej później?
reklama
nnat.
Fanka BB :)
Myślę że to podobne warunki wszędzie, ale ciężko mi się wypowiedzieć coś dokladniejA CC??
Kolezanka na Jaczewskiego miała cc i nie narzekała
Jak wygląda sytuacja na Jaczewskiego odnośnie torby do szpitala? Interesuje mnie czy faktycznie wszystko co piszą na stronie ze zapewniają jest dostępne. W dobie koronki nikt mi tego nie dowiezie, a nawet jakby to do szpitala nie mam w cale tak blisko.
Zuza30
Fanka BB :)
na Jaczewskiego faktycznie wszystko zapewniają, ale teraz jest remont i generalnie nie ma przyjęć, są tylko dwa awaryjne łóżka do porodu, więc musisz szukać innego szpitala niestety. potwierdzone info sprzed kilku dni od mojego prowadzącego, który pracuje na Jaczewskiego.Jak wygląda sytuacja na Jaczewskiego odnośnie torby do szpitala? Interesuje mnie czy faktycznie wszystko co piszą na stronie ze zapewniają jest dostępne. W dobie koronki nikt mi tego nie dowiezie, a nawet jakby to do szpitala nie mam w cale tak blisko.
Nie wiesz może jak długo ma trwać ten remont?na Jaczewskiego faktycznie wszystko zapewniają, ale teraz jest remont i generalnie nie ma przyjęć, są tylko dwa awaryjne łóżka do porodu, więc musisz szukać innego szpitala niestety. potwierdzone info sprzed kilku dni od mojego prowadzącego, który pracuje na Jaczewskiego.
na Jaczewskiego faktycznie wszystko zapewniają, ale teraz jest remont i generalnie nie ma przyjęć, są tylko dwa awaryjne łóżka do porodu, więc musisz szukać innego szpitala niestety
Też w sumie jestem ciekawa bo termin na 03.03.21. Wizytę u mojej ginekolog (lekarz tego szpitala) mam w ten piątek więc podpytam i jak coś dam znać .Nie wiesz może jak długo ma trwać ten remont?
reklama