Po tym co piszesz to też tak zrobię że jak będzie chciał to będzie A jak nie to też będzie dobrze samej może być lepiej bo się zajmę porodem A nie facetem ale wszystko przed namiMój też chciał ale się obawiał i wiem już że jak mężczyzna ma wątpliwości to lepiej go nie brać. Przyjaciółki mąż mówił od początku że chce być i był wsparciem. Mój był tylko do skurczy A jak zaczęłam przec to kazali mu wyjść bo robił się blady. Mąż siostry od początku mówił że nie chce być więc ja byłam z nia
reklama
Położna i tak co chwilę przychodzą A u siebie w pokoju mają podgląd do tętna dziecka więc szybko reagują jak coś się dziejePo tym co piszesz to też tak zrobię że jak będzie chciał to będzie A jak nie to też będzie dobrze samej może być lepiej bo się zajmę porodem A nie facetem ale wszystko przed nami
Aha no to dobrze mam nadzieję że szybko pójdzie bo teraz dużo myśli i mętlik w głowie,A poza tym to odczuwam bóle w kazdej pozycji i przy chodzeniu I skurczePołożna i tak co chwilę przychodzą A u siebie w pokoju mają podgląd do tętna dziecka więc szybko reagują jak coś się dzieje
Miałam tak samo. Najważniejsze to nie czytać jak wygląda poród itd. Miałam ten komfort że wcześniej nie wiedziałam A teraz niestety wiemAha no to dobrze mam nadzieję że szybko pójdzie bo teraz dużo myśli i mętlik w głowie,A poza tym to odczuwam bóle w kazdej pozycji i przy chodzeniu I skurcze
Dokładnie,ale wszystko mija jak maluszek jest już na świecie,Miałam tak samo. Najważniejsze to nie czytać jak wygląda poród itd. Miałam ten komfort że wcześniej nie wiedziałam A teraz niestety wiem
A z nacieciem jak jest często stosują czy nie orientujesz się A wy mialyscie
Mnie i przyjaciółke nacinali i zszywali rozpuszczalnymi nitkamiDokładnie,ale wszystko mija jak maluszek jest już na świecie,
A z nacieciem jak jest często stosują czy nie orientujesz się A wy mialyscie
Dzięki za informacje i pozdrawiamMnie i przyjaciółke nacinali i zszywali rozpuszczalnymi nitkami
dla mnie to strata pieniedzyA czy któraś z Was kupowała pakiet opieki położnej wiedząc że będzie rodzić przez cc?
reklama
Słyszałem wiele dobrych recenzji. Dlatego pojechałem do Krakowa do tego szpitala, żeby zobaczyć wszystko osobiście. Mój mąż i ja zabraliśmy wiele rzeczy, więc większość iluggage.pl zostawiliśmy w przechowalni. Wycieczka z lekarzem przebiegła pomyślnie i odpowiedział na wszystkie nurtujące nas pytania.
Ostatnia edycja: