reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gdzie poród - Kraków

reklama
I jak wspominacie porod(jaki był naturalny czy cc)I opiekę i co możesz powiedzieć o salach
Wszystkie miałyśmy naturalny. Opieka genialna byłyśmy traktowane jak ludzie A nie jak jedna z wielu. Podejście indywidualne do pacjenta. Mnie trzymali tydzień bo urodziłam przed 37tyg i miałam ciężki poród i mnóstwo chorób w ciąży a po porodzie od razu pobierał krew bo zemdlalam i z samego rana miałam krew przetaczana bo anemia wyszła. Więc jestem bardzo zadowolona że poradzili sobie z komplikacjami.
Przed porodem i po byłam na sali dwuosobowej, pościel zmniali codziennie na swieza

Wszystkie miałyśmy naturalny. Opieka genialna byłyśmy traktowane jak ludzie A nie jak jedna z wielu. Podejście indywidualne do pacjenta. Mnie trzymali tydzień bo urodziłam przed 37tyg i miałam ciężki poród i mnóstwo chorób w ciąży a po porodzie od razu pobierał krew bo zemdlalam i z samego rana miałam krew przetaczana bo anemia wyszła. Więc jestem bardzo zadowolona że poradzili sobie z komplikacjami.
Przed porodem i po byłam na sali dwuosobowej, pościel zmniali codziennie na swieza
Ooo Miłe zaskoczenie,to dobrze że świetna opieka I tak traktują pacjenta,że dbają o jego komfort A po porodzie to podstawa,a dzidzia ile miała? A do lekarza chodzilyscie ze szpitala czy do kogoś innego?A jak jest z wyprawka do szpitala-jak potrzeba bo każdy szpital ma swoje wytyczne co do rzeczy ubrań i środków higieny dla dzidzi

Ooo Miłe zaskoczenie,to dobrze że świetna opieka I tak traktują pacjenta,że dbają o jego komfort A po porodzie to podstawa,a dzidzia ile miała? A do lekarza chodzilyscie ze szpitala czy do kogoś innego?A jak jest z wyprawka do szpitala-jak potrzeba bo każdy szpital ma swoje wytyczne co do rzeczy ubrań i środków higieny dla dzidzi
My chodzilysmy do lekarza z tego szpitala. Przychodził sprawdzał co i jak. A jak go nie było to przez telefon decydowal o moim porodzie A z rana przyszedł i powiedział mi czemu muszą mi krew przetoczyc. Jak braknie Ci ubrań czy pieluch to w szpitalu dają. Do kąpieli to chcieli tylko jakąś oliwke krem jakby było odparzenie i w sumie tyle. Pokazywały przy wypisuje jak dbać o pepuszek i o witaminie d3

reklama
A do jedzenia można się przyczepić bo nie przyprawiają na tyle żeby czuć smak ale to chyba jak w każdym szpitalu. Za to po porodzie byłam tak głodna i zmęczona że pozwolili jechać mężowi po zestaw z tortilla do McDonald A zjadłam tylko parę frytek i trochę coli :) rodzilam 12godz że skurczami bo nie liczę zakładanego balonika dzień wczesniej do wywołania porodu

Do góry