reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

gdzie marcowe mamy i ich dzieciaczki??????

reklama
hej dziewczynki :tak::-D:tak:

nie zapomniałam, ale listopad troszke rozpieszcza nas pogodowo i spcerki sa codziennie takie po 3 godzinki, po powrocie czas wypełniaja dzieciaczki i młodszy :tak:i starszy, a wieczorki wypełnia młodszy, choc od tygodnia ucze go zasypiania o 20.00, a nie jak do tej pory o 23.00 i po 6 wieczorkach mam sukces czyli 6:1 dla mnie :rofl2: czyli odzyskałam wieczory na odpoczynek i relaks :tak::-D:tak:

aha i obaj zaliczyli juz ospe :tak: starszy przyniósł z przedszkola i był caaaaaaaaaały w kropeczki, a Kamil na szczęscie miał ich znaaaaaaaacznie mniej, bo ok. 10 tylko :tak:

w pierwszy dzien świat planujemy chrzciny, czyli i wigilia u siebie :tak: a to znaczy, że po 7 latach małżenstwa mamy pierwszą nie wyjazdowa do rodziców wigilie i świeta :tak:

kolejne świeta na dniach, a tutaj ostatni wpis o Bozym Narodzeniu ?????????

a dla Wszystkich Marcowych dzieciaczków co w ostatnim miesiacu 5 świeczek juz dmuchały wszystkiego co najlepsze - zdrówka, słoneczka, radości i spełnienia marzeń......

hej
ja jez mam dziecko z marca 2005. pilnie uczestniczyłam w temacie marcoweczki 2005, ale mało kogo pamiętam. moze mnie ktoś pamięta???

pozdrawiam

rzadko zaglądamy, ale może watek się rozwinie to i odwiedzinki beda częstrze......:-) było nas tutaj niewiele, każda zaganiana to i mniej czasu zostało na BB, ale może pora to zmienic ..... :-)

a no właśnie.
fajnie byłoby po latach :-) wymienić się doświadczeniami, pogadać o naszych mądralach.
ja obecnie jestem w drugiej ciąży i rodzę tym razem w listopadzie. moja Marta nie może się już doczekać kiedy siostrzyczka przyjdzie na świat :-)

Mój Kuba też jest z marca 2005- urodził się 24.03.2005 dokładnie w Wielki Czwartek. Niestety Święta te były jedne z najgorszych w moim życiu. Dobę po porodzie okazało sie ze z dzieckiem cos jest nie tak, podejrzewano wadę serca lub nerek i szybko odesłano Kube do szpitala w Poznaniu. Tam zdiagnozowali wade serca :( Tak więc ja po cesarce leżałam w jedym szpotalu, a moje dziecko w innym ponad 100 km dalej... Ciężko sie wspomina tamten okres....
Pozdrawiamy heide1.jpg

reklama
kubus-serduszko mam nadzieję, że wszystko skończyło się dobrze i teraz nadal tak jest. pewnie jesteście pod stałą kontrolą lekarza, ale to już sama profilaktyka?

Do góry