reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

gdzie marcowe mamy i ich dzieciaczki??????

reklama
hej dziewczynki :tak::-D:tak:

nie zapomniałam, ale listopad troszke rozpieszcza nas pogodowo i spcerki sa codziennie takie po 3 godzinki, po powrocie czas wypełniaja dzieciaczki i młodszy :tak:i starszy, a wieczorki wypełnia młodszy, choc od tygodnia ucze go zasypiania o 20.00, a nie jak do tej pory o 23.00 i po 6 wieczorkach mam sukces czyli 6:1 dla mnie :rofl2: czyli odzyskałam wieczory na odpoczynek i relaks :tak::-D:tak:

aha i obaj zaliczyli juz ospe :tak: starszy przyniósł z przedszkola i był caaaaaaaaaały w kropeczki, a Kamil na szczęscie miał ich znaaaaaaaacznie mniej, bo ok. 10 tylko :tak:

w pierwszy dzien świat planujemy chrzciny, czyli i wigilia u siebie :tak: a to znaczy, że po 7 latach małżenstwa mamy pierwszą nie wyjazdowa do rodziców wigilie i świeta :tak:

kolejne świeta na dniach, a tutaj ostatni wpis o Bozym Narodzeniu ?????????

a dla Wszystkich Marcowych dzieciaczków co w ostatnim miesiacu 5 świeczek juz dmuchały wszystkiego co najlepsze - zdrówka, słoneczka, radości i spełnienia marzeń......

hej
ja jez mam dziecko z marca 2005. pilnie uczestniczyłam w temacie marcoweczki 2005, ale mało kogo pamiętam. moze mnie ktoś pamięta???

pozdrawiam

rzadko zaglądamy, ale może watek się rozwinie to i odwiedzinki beda częstrze......:-) było nas tutaj niewiele, każda zaganiana to i mniej czasu zostało na BB, ale może pora to zmienic ..... :-)

a no właśnie.
fajnie byłoby po latach :-) wymienić się doświadczeniami, pogadać o naszych mądralach.
ja obecnie jestem w drugiej ciąży i rodzę tym razem w listopadzie. moja Marta nie może się już doczekać kiedy siostrzyczka przyjdzie na świat :-)

Mój Kuba też jest z marca 2005- urodził się 24.03.2005 dokładnie w Wielki Czwartek. Niestety Święta te były jedne z najgorszych w moim życiu. Dobę po porodzie okazało sie ze z dzieckiem cos jest nie tak, podejrzewano wadę serca lub nerek i szybko odesłano Kube do szpitala w Poznaniu. Tam zdiagnozowali wade serca :( Tak więc ja po cesarce leżałam w jedym szpotalu, a moje dziecko w innym ponad 100 km dalej... Ciężko sie wspomina tamten okres....
Pozdrawiamy heide1.jpg

reklama
kubus-serduszko mam nadzieję, że wszystko skończyło się dobrze i teraz nadal tak jest. pewnie jesteście pod stałą kontrolą lekarza, ale to już sama profilaktyka?

Do góry