reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

gdzie marcowe mamy i ich dzieciaczki??????

reklama
Ojej Jarzebinka super ,wielkie gratki dla Was ,wiedziałm ze po przeprowadzce to juz wam szybko pójdzie ...ale sie ciesze ,az mi sie buzia sama smieje:tak::tak::-):-):-)

A ja siedze z rodzinka w Polsce własnie ,polatałam z Emi i z soba po lekarzach ,i do dentysty ja i mąż ,zrobilam Emi testy na alergie ale nie skórna tylko z krwi ,wyniki za dwa tygodnie ..mam nadzieje ze one mi coś rozjasnia ,jak bede wiedzieć co ja uczla ,to to wyeliminuje z diety i bede obserwowac ...kaszel znów wrócił ,własciwie prawie cały czas kaszle ,jeden dzien mniej ,jeden wiecej :-( juz nie mam do tego siły ..dlatego własnie te testy

Emi w Polsce u babci sie bardzo podoba ,az mi jej szkoda ze musze ją znów wywieść ..:-:)-:)-( no ale takie to zycie przekichane :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ,no ale tam krzywda jej sie tez nie dziej ,tylko babcie ma przez skejpa :eek:

Ojej Jarzebinka super ,wielkie gratki dla Was ,wiedziałm ze po przeprowadzce to juz wam szybko pójdzie ...ale sie ciesze ,az mi sie buzia sama smieje:tak::tak::-):-):-)

jarzebinko gratulacje dla was ... czyli obie bedziemy mamy marcowe oraz wrzesniowe ;-)... zycze spokojnych 9 miesiecy, szczesliwego rozwiazania oraz dziewczynki oczywiscie !!

dziękuję serdecznie za gratki :tak: jeszcze tak do konca to wszystko do mnie nie dociera :tak: co chwilkę chodze zaglądać na test czy faktycznie te II tam sa i nie chce byc inaczej :tak::-D:tak: a co do dziewczynki to fajnie by było:tak: po wcześniejszych cyklach jakby sie udało to wiedziąłabym,że jest szansa na dziewczynkę ale ten był inny od pozostałych i trudno określić co będzie choć chyba większe szanse jednak na chłopca, ale zobaczymy :tak: najważniejsze aby było zdrowe i cała ciąża przebiegła ze spokojem ( jak poprzednia, to będzie OK)

i zdrówka życze Waszym pociechom, niech im te kaszelki przejdą :tak:

Witajcie mamusie dzieciaczków z marca 2005 :-):-):-)
mogę do Was dołączyć??

200603084962001233139271.png

reklama
Isunia ,wiec zrobiłam badania ,wyniki mam ,ale nie jestem do konca zadowolona tzn.wyszło uczulenie na grzyby te na ścianach oczywiscie ,natomiast nie wyszło jej uczulenie na mleko przez co jestem cholernie zdziwona ,bo ona ledwo jogurt zje i juz ma czerwone suche placki koło ust ,nie mówiąc już o tym ze wciaz ma cos pod kolanami i w zgieciach łokci.Wiec dalej nie wiem co myslec ,no ale z tym grzybem to chyba ,musze sie zgodzic :baffled:

Tak tak zrób badania, ale lepeij chyba skórne niz te z krwi,nam nie chciał zrobic bo Emi nawet buźki nie chciałóą mu otworzyc:baffled:

Zaraz przychodzi do mnie kumpela ,ta z Indi ,bede ja uczy,c robic gołąbki:tak::tak::-D:-D

Jarzebinko
jak samopoczucie twoję?

Do góry