reklama
nie no wynajmujemy sobie teraz sami malutki domek ,bo wujek i kuzynka z którymi mieszkamy nie chca juz z nami mieszkac hehehe ,no tak na powaznie poprostu kazdy idzie w swoja strone ...na socjala narazie nie licze ,moze za 10 lat :-(
ale to co ty piszesz ..nie mam pojecia co to?
ale to co ty piszesz ..nie mam pojecia co to?
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Halloooo ,jak marcóweczki ,jak nasza ciezaróweczka???
jeżeli o mnie chodzi to bywało lepiej mdłości są troszke dokuczliwe do tego przyplatało sie przeziębienie z mega katarem, tragedia ogólnie poczatki tej ciązy sa drastycznie odmienne od poprzedniej, mam nadzieję,że byle dokońca 3 miesiąca i wszystko wróci do normy ......
25 lutego ide do lekarza i powinno bić już serduszko, powinnam poznać wiek ciąży i przybliżony termin rozwiązania bo jak byłam 2 to ciążą była młodsza niz myślałam, więc czekam do 25 ........
ale ogólnie jest OK ........ rodzinka juz poinformowana, z wiadomościa w pracy czekam do 25
pozdrawiam śnieżnie i bielutko
Hej Jarzebinko ,
Każda ciąza jest inna ..podobno ..jeśli to prawda to moja nastepna tez bedzie nieciekawa :-(
mam nadzieje ze wszsytko ci szybko minie ,i bedziesz sie mogła cieszyc swoim brzusiem
daj znac jak po lekarzu ,i co w pracy powiedzieli
Każda ciąza jest inna ..podobno ..jeśli to prawda to moja nastepna tez bedzie nieciekawa :-(
mam nadzieje ze wszsytko ci szybko minie ,i bedziesz sie mogła cieszyc swoim brzusiem
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
po lekarzu na pewno dam znać a w pracy jeszcze cisza, powiem dopiero po lekarzu, będzie więcej konkretów i wogóle, więc jeszcze cisza
jarzebinko oby do 3 masz racje ... na mlodlosci polecam ciastka imbirowe oraz herbate inbirowa, mi pomagalo ... ogolnie jesc czesto a malo!! podjadac - na mdlosci dziala!!! trzymaj sie kochana, szybko zleci
a, że podjadanie działa to wiem, bo prawie non stop cos chrupię w małych ilościach jak piszesz ale i tak pomalutku już zauważam efekty z Kacprem, że jestem w ciązy było widać dopiero ok. 4 miesiąca, a teraz już pomalutku brzuszek się zaokrąglił, oczywiście na razie ja go tylko widzę i M, no ale już rośnie mam tylko nadzieję,ze nie przekroczę 15 kg z poprzedniej ciąży , bo tego bym nie chciała
a za ciastkami sie rozejrzę ;-)
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
witam mamusie marcowych dzieciaczków, co to świetują w tym miesiącu swoje czwarte urodzinki ......
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH SZKRABÓW ........
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH SZKRABÓW ........
reklama
Isunia ,miałam ci napisac ...ze tez juz tą tube dostalismy do wdychania ...działa rewelacyjnie ....i oczywiście zaczeli teraz gadac o astmie i jesli jej sie te ataki beda powtarzac to zrobia jej testy na astme wciąż ta sama spiewka ,ale jesli chcaą jej testy zrobic to prosze bardzo
Ale ona ma takie meczace kaszliska jak złapie infekcje tylko ...infekcja przechodzi ,kaszel też przechodzi
A tak pozatym wiosna wiosna u nas ...ach jak ja kocham słońce i cieple słoneczne dni ...:-):-):-):-):-):-)
Ale ona ma takie meczace kaszliska jak złapie infekcje tylko ...infekcja przechodzi ,kaszel też przechodzi
A tak pozatym wiosna wiosna u nas ...ach jak ja kocham słońce i cieple słoneczne dni ...:-):-):-):-):-):-)