reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

gdzie marcowe mamy i ich dzieciaczki??????

Hej

Isunia wszystkiego naj naj z okazji urodzinek ,zdrówka ,szczescia i spełnienia marzen

Jarzenbinko nie czekaj :-) trzymam kciuki zeby nie przylazł:tak::tak:

Moja Emi dzis poszła do przedszkola ,po prawie dwu tygodniowej przerwie ,miała chore uszy :dry: teraz jest ok :tak:
w srode bedzie jakies przedstawienie swiateczne w przedszkolu ,jestem tylko ciekawa czy Emila cos w ogóle bedzie tam robic bo ona raczej sie pan trzyma:confused: wezmę aparat to zdjecia popstrykam:tak:

Ajak przygotownia do swiat ,ja narazie zrobiłam jedne pierogi ,w tygodniu zrobie nastepne ,krokieciki tez planuje zrobic ..tylko mi sie piec nie chce :dry:

reklama
Isunia, moc najserdeczniejszych życzeń, spełnienia marzeń, samych radosnych chwil, ... wszystkiego naj, naj, naj ......

Ajak przygotownia do swiat ,ja narazie zrobiłam jedne pierogi ,w tygodniu zrobie nastepne ,krokieciki tez planuje zrobic ..tylko mi sie piec nie chce :dry:

ja jeszcze w tym roku świeta na wyjeździe więc wielkich przygotowań nie mam :tak: jedziemy na gotowe :tak: jedynie na weekend przed świetami coś przygotuję, bo przyjeżdza moja siostra z chłopakiem na 2 dni i potem jada 23 do rodziców, to wymyśle cos swiątecznego :tak: główne dlatego,że chłopak to Anglik i to jego pierwsze świąta w Polsce i trzeba mu pokazać polską tradycję :tak::-D:tak: a Wigilia u rodziców, a pierwszy dzien świąt na chrzcinach u siostry, drugi dzień u rodziców i weekend po świetach u teściów ..... i takie plany na swięta :tak: a Sylwester u znajomych .....:tak: i mam nadzieję, że to nasze ostatnie takie wyjazdowe świąta

pozdrawiam :rofl2:

PS: a tak wyglądała moja gwiazdeczka na występach przedszkolnych :

Ostatnia edycja:
Hej

Iunia to faktycznie nieciekawie ze w wigilie mąż pracuje ...ale mysle ze bedzi dobrze ,mozecie albo zrobić sobie jak wróci wieczorkiem jak juz dziewczynki beda spały druga wigilie i już ,tez moze byc fajnie..co zrobic ..takie czasy

Emi dosyc sobie radzi ..ale mały z nij uparciuch i niektórych rzeczy nie chce robic ,albo mówi ze sie wstydzi ..innym razem mi opowiada jak sie bawi ,albo kogo nie lubi ..no jak to w przedszkolu,oglonie powiem tak ze jeszcze nie uczestniczy w zyciu przedszkola ,jakby stała z boku i sie przygladała ...no zobaczymy ,najwazniejsze ze nie płacze i czasem mówi ze za wczesnie przyszłam...
NAWET ROBILI PRZEDSTAWIANIE ,ALE eMI SIE NIE CHCIAŁĄ PRZEBRAC ,wiec siedziała w swoim dresiku ,ale na scenie była ...przeżycie dla mnie ogromne ,prawie sie poryczałam

A kaszlec juz nie kaszle ...okazało sie w końcu ze ma uszy chore ,dostałą antybiotyk na siedem dni ,i już jest ok.strasznie sie ciesze bo juz shizy dostawłam co jej moze być

Jarzebinko no włs nie ,bedzie wrzesień???:confused::happy:

Zdrowia takiego jak najzdrowszy rydz w lesie.
Prezentów tyle, ile słoń uniesie.
Szczęścia większego niż Pałac Kultury.
Przygód ciekawszych niż szkolne lektury.
Życia dłuższego niż włoskie spaghetti.
Snów kolorowych jak barwne konfetti.
Słodyczy słodszej niż tort karmelowy.
Dobrych przyjaciół na wieczór zimowy.
Z okazji Bożego Narodzenia,
składam Wam serdeczne życzenia.

Jasnej gwiazdki na niebie,
Jasnych ludzi w krąg siebie,
Uśmiechu od ucha do ucha
i pogody ducha w nadchodzące świeta

radosnych, rodzinnych świat Narodzenia Pana
oraz szampanskiej zabawy sylwestrowej

życzy Kasia :tak:

PS. kolejne szalenstwo na Sylwestra, a efekty w połowie stycznia.... czyli czekam nadal na II

newyr2112.gif

Stary Rok odchodzi wielkimi krokami,
niech więc wszystkie złe chwile zostaną za nami.
Nowy niech Ci przyniesie dużo zdrowia, wiele radości,
a przede wszystkim morze miłości.

reklama
witam juz w Nowym Roku i również życze aby był lepszy od poprzedniego, a przynajmniej nie był gorszy :tak: spełnienia marzen, realizacji zamierzeń i poprostu ..................... aby wszystko układało sie po Waszej myśli :tak:

a to były moje pierwsze wyjazdowe świeta, po których wróciłam wypoczeta, jak nigdy :tak: świeta u rodziców, chrzciny u siostry ( sliczne takie maleństwo) i weekend po świetach u tesciów a Sylwester na prywatce u znajomych, wiec teraz jestesmy w domku i wypoczywamy :tak: pełen relaks i wypoczynek, do pracy dopiero 5 :tak:

miłego

Do góry