reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

gdzie marcowe mamy i ich dzieciaczki??????

a swoją droga gdzie spi synek jak łóżeczko rozwalone?
do wczoraj spał na materacu z łóżeczka, i wędrował prawie po całym pokoju-pierwszej nocy znaleźliśmy go na środku, od wczoraj śpi w namiociku, dokonałam zakupu w BIEDRONCE i chyba spodobało sie małemu, ciekawe czy będzie chciał wrócić do łóżeczka?? :szok:

a wogóle to robi sie piękna pogoda, więc trzeba z niej korzystać - ja jade z dzieciem na 5 dni na wieś do rodziców i będe wypoczywać, czego i wam życzę - WYPOCZYNKU I SPOKOJU :rofl2::-D;-):-)

reklama
co do badan na serducho bedziemy je chyba robic dopiero w szkocji po powrocie... wciaz sie zastanawiam...

myślę,że badania warto zrobić aby nie martwić się na zapas, bo to chyba jest najgorsze, takie ciągłe zamartwianie się, a tak zrobisz badania, wyniki będą OK i będziesz mogła w pełni cieszyć się życiem i zdrową córą :-):-D

do wczoraj spał na materacu z łóżeczka, i wędrował prawie po całym pokoju-pierwszej nocy znaleźliśmy go na środku, od wczoraj śpi w namiociku, dokonałam zakupu w BIEDRONCE i chyba spodobało sie małemu, ciekawe czy będzie chciał wrócić do łóżeczka?? :szok:

a wogóle to robi sie piękna pogoda, więc trzeba z niej korzystać - ja jade z dzieciem na 5 dni na wieś do rodziców i będe wypoczywać, czego i wam życzę - WYPOCZYNKU I SPOKOJU :rofl2::-D;-):-)

Ha ha ,jak fajnie ,spi w namiocie ,to tescie sie zdziwia jak nie bedzie chciał na ich łóżeczko wleść i spać:-D:-D:-D

ja to jestem noelia chyba troszke juz przewrazliwiona... bo co im szkodzilo pomoc zapakowac to lozeczko do pociagu, tym bardziej ze jarzebinka wspominala ze kacperek na materacu na podlodze spi :-(... troche egoizm, lekki przerost formy nad trescia, ale to tylko moje prywatne zdanie mocno naznaczone moimi wlasnymi doswiadczeniami... ja to chyba mam juz alergie na tesciow :tak::-D zadne leki nie dzialaja ;-)
a z metkami to prawda, ostatni jest klapouchy z cena 59,99zl :szok::rofl2::-D;-)

No to ja nie mam złych doswiadczen z tesciami ,a dodam że z nimi mieszkam ,dogadujemy sie dość dobrze,czasem jakieś zgrzyty ale szybko wszystko wraca do normy,no i metek nigdy mi nie pokazują z cena :no::no::no:

Jarzebinko miłego wypoczynku ci zyczę ,odpocznij porządnie:tak::tak::-)

Ja za tydzien nad morze jade z rodzinką ,własnie odebrałam auto,bo w tłumiku dziura i głośno chodził,ciekawe jaka pogoda bedzie?

Jarzebinko miłego wypoczynku ci zyczę ,odpocznij porządnie:tak::tak::-)

ciekawe jaka pogoda bedzie?

dziękuję bardzo, naprawde mam zamiar troszkę sie poobijać i mam nadzieję,że będzie upalnie :-) i skorzystam ze słoneczka, bo uwielbiam plażować :-D
będzie pięknie i słonecznie w końcu lato, wakacje plaża........................:rofl2::-D:-)

reklama
Do góry