Isunia wspłczuję podawania małej antybiotyku ,moja miała przed swietami jakies chorubsko i też brała gorzkie syropisko ,na poczatku była masakra ,ale ja jej zaczełam tłumaczyc na spokojnie ale stanowczo że musi ten syrop zjeść i koniec i mówie że jak się zastanowi ,niech przyjdzie ,chwila i już była u mnie z otwarta buzia :-) :-) ,ona lubie jak ją tak powaznie traktuję
Emila spi ,mam nadzieje że nie śpi w mokrym łóżeczku
Zabiegi mam z zalecenia lekarza ortopedy ,boli mnie biodro i to podobno od przeciażenia krzyża ,dlatego koniecznie musze kupic Emi normalne łóżeczko .
Fizykoterapeutka ,powiedziała mi że cos mi się tam w krzyżu otworzyło i ból zszedł na dół na noge i trzeba to zamknac i musze w domu te przeprosty robić i ogólnie bardzo tyłek wypinac żeby w krzyżu było maksymalnie wygięte ,co bardzo sie mojemu meżowi podoba ,
zobaczymy czy pomoże
Emila spi ,mam nadzieje że nie śpi w mokrym łóżeczku
Zabiegi mam z zalecenia lekarza ortopedy ,boli mnie biodro i to podobno od przeciażenia krzyża ,dlatego koniecznie musze kupic Emi normalne łóżeczko .
Fizykoterapeutka ,powiedziała mi że cos mi się tam w krzyżu otworzyło i ból zszedł na dół na noge i trzeba to zamknac i musze w domu te przeprosty robić i ogólnie bardzo tyłek wypinac żeby w krzyżu było maksymalnie wygięte ,co bardzo sie mojemu meżowi podoba ,
zobaczymy czy pomoże