reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

gdzie marcowe mamy i ich dzieciaczki??????

witam,

najmocniej przepraszam za moja dotychczasowa nieobecnośc :( mam zamiar nadrobić zaległości. moje dziecie jest z 11 marca. silne chlopisko, które pięknie się rozwija. rozpoczał pierwszy swój słoiczek - jabłuszko - w dniu w którym rozpoczął 5-ty miesiąc życia. lekarze mnie lekko opieprzyli. tak samo jak powiedziałam, ze jemy danonki od dwóch miesięcy... (że o rybie w wigilie nie wspomne) :p

moje dziecko przeżyło koszmar lekarzy i ich fantastycznych możliwości w wytworzeniu wymyślonych schorzeń u dzieci. tak więc podpisuje sie pod Waszymi wypowiedziami rękami i nogami...

pozdrawiam was marcóweczki :laugh:

reklama
CZy Wasze pociechy chodzą już? Mój Olek raczkuje i jak ma ochote to przejdzie kilka kroków sam ale preferuje czworakowanie i raczkowanie. Martwie się bo chyba juz czas na nóżki :-[

mój Hubuś non-stop chce chodzić za rączki. a ostatnio preferowane chodzenie to pchanie jego "furki". udaje mu się tez samemu stanąć, ale tylko w bucikach specjalnie usztywnionych

Bociania Łączka Witamy!!!
jakie macie te buciki??I gdzie je kupowalaś?
Pytam bo sama chciałam ostatnio kupić Bartusiowi!

Ewa26 nie martw się bo dzieci różnie się rozwijajaą jedne szybciej drugie wolniej co nie znaczy ze gorzej!
Niektóre dzieci chodzą w wieku 9 miesięcy a niektóre w wieku 18 miesięcy.

Wogóle dziewczyny zaglądjcie cześciej!
Bo tu u nas marcówek to zastój straszny!
Części marcówek na lutym część na kwietniówkach!!

dzieki agula za powitanie! ja ostatnio czasowo jestem kiepska, ale bede się starac...

Agulka, moja przyjaciółka z Sopotu ma tam jakąś kobitke, która szyje takie buciki na zamówienie. Sama teraz będe zamawiac większy rozmiar. cena takich butków to 35 zł, a muszę Ci powiedzieć, że to jak darmo patrząc jak moje Hubisiątko elegancko w nich staje...

załączam Ci zdjątko, żebys mogła oczkiem rzucić!

P.S. Theo, nie miałam sumienia obciąć ze zdjęcia Juleczki - super jest to zdjęcie!

ewa a my sie chyba jutro widzimy??

Buziaki.

reklama
Do góry