ana545
Mama Gabrysia
Moj synek tez od 3 dni nic nie chce jesc ledwo mu wmusze martwie sie bo u nas to nowsc Gabrys nalezy raczej do lasuszkow lakomczuszkow ma nadzieje ze to tylko ta pogoda a nie poczatek jakis problemow
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agus bo ten mój to chyba najbezpieczniej jeszcze jak ten sinlac zje..tam pisze żeby dla dzieci ze skazą zaczynac od niego poszerzanie diety więc troszke go podaję, ale niewiele do dwoch mleczek maxymalnie, bo z łyżeczki za chiny za bardzo nie chce:-(. A chce go podac bo właśnie wg mnie mało przybiera, 300 gram przybral w ciagu miesiąca..ale w sumie takie dziecko im strasze tym mniej przybiera, nie tak gwałtownie jak miesieczne niemowle np... Ja szczerze powiem że bedę dietke rozsezrac bardzo powoli, w końcu sam będzie sie dopominac o jedzonko jak bedzie chcial cos wiecej niż mleczko. Nie pije go teraz mało wię sie narazie już nie martwięChyba trzeba zaufać naturze )
Ana nie martw się na zapas może faktycznie to te upaly, albo może poczatek ząbków...? U nas dziąsełka bola juz od 3 m-ca..
Ana moja Malwa ostatnio jak te upały były to prawie mleka w ogóle w dzień nie chciała, zjadła może łącznie ok 150 ml mleka ale za to bardzo dużo piła, i to mnie trzymało. ale za to na kolacje kaszkę zjadła z apetytem.Moj synek tez od 3 dni nic nie chce jesc ledwo mu wmusze martwie sie bo u nas to nowsc Gabrys nalezy raczej do lasuszkow lakomczuszkow ma nadzieje ze to tylko ta pogoda a nie poczatek jakis problemow