Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
aż chce się to wszystko robić:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o kurcze wtopa nie zauważyłam że mają postać jeszcze godzinę ślepa jestem albo głodna no nic zobaczymy co wyjdzie
hihi zgadłaś tylko mi wyszło 12 sztuk troszkę ciężko zrobić tego ślimaczka ciacho mi się kleiło ale jakoś wyszłoI ???? pewnie wyrosły w piekarniku i już je wszamaliście
chyba szybciej Debiutantko w markecie ja upolowałam w pobliskim sklepie ale za nim znalazłam to chyba w 7 pytałam i nigdzie nie mieli ale myślę że można zastąpić takimi zwykłymi tylko trzeba zaczyn zrobićFredzik, Ty to wirusy roznosisz - wypiekowe... Jak dostanę jagody (dawno nie byłam na targu z powodu wakacji) to w sobotę może się ośmielę zrobić. A te suche drożdże można zastąpić normalnymi?? Bo nie wiem czy dostanę suche...