reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria zdjecia nasze testy ciazowe i nasze brzuszki

JA mam tak śmiesznie że rano jak wstanę brzusio jest malutki ale już od 16.00 wyglądam jakbym zjadła 5 kg kurczaka a nie jem przesadnie dużo- brzusio robi się od tej godziny duży większy a rano jest wklęsły. Dziwna sprawa :)

reklama
Hi hi.... teraz kazda z nas marzy o duzym brzuszku a za 7 - 8 miesiecy bedziemy robc wszystko zeby sie ich pozbyc. :p

ja też się nie mogłam doczekać brzucha ;-) wręcz marzyła mi się stówka w obwodziku i tej stówki dociągnęłam, i ani centymetra więcej :-D wklejam zdjątka :-p
39 tydz
i 40 tydz, dzień przed porodem, moja piłka i pingwiny :-D

Hehe, dzięki dziewczyny. ;)
Ja swój brzuszek kochałam do ostatnich dni ciąży. :p

A tak wyglądał brzuszek w tej ciąży, w 10t1d:

599374_455656254446488_1778467582_n.jpg

reklama
deszczyk super miałaś piłeczke!:)) taki kształtny brzusio:)
gizmowa no coś tam już widać, taki delikatnie zaokrąglony brzuszek:)

u mnie na razie nic nie widać no chyba że wieczorem jak sie najem to jak w 4 miesiacu:p ale musze zacząć robić fotki

jak włącze drugiego kompa to też coś wrzucę z poprzedniej ciąży:) choć wtedy to miałam taki mały brzuch że mało kto widział że jestem w ciąży jak kurtke nosiłam :p

Do góry