reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria zdjecia nasze testy ciazowe i nasze brzuszki

JA mam tak śmiesznie że rano jak wstanę brzusio jest malutki ale już od 16.00 wyglądam jakbym zjadła 5 kg kurczaka a nie jem przesadnie dużo- brzusio robi się od tej godziny duży większy a rano jest wklęsły. Dziwna sprawa :)

reklama
Hi hi.... teraz kazda z nas marzy o duzym brzuszku a za 7 - 8 miesiecy bedziemy robc wszystko zeby sie ich pozbyc. :p

ja też się nie mogłam doczekać brzucha ;-) wręcz marzyła mi się stówka w obwodziku i tej stówki dociągnęłam, i ani centymetra więcej :-D wklejam zdjątka :-p
39 tydz
i 40 tydz, dzień przed porodem, moja piłka i pingwiny :-D

Hehe, dzięki dziewczyny. ;)
Ja swój brzuszek kochałam do ostatnich dni ciąży. :p

A tak wyglądał brzuszek w tej ciąży, w 10t1d:

599374_455656254446488_1778467582_n.jpg

reklama
deszczyk super miałaś piłeczke!:)) taki kształtny brzusio:)
gizmowa no coś tam już widać, taki delikatnie zaokrąglony brzuszek:)

u mnie na razie nic nie widać no chyba że wieczorem jak sie najem to jak w 4 miesiacu:p ale musze zacząć robić fotki

jak włącze drugiego kompa to też coś wrzucę z poprzedniej ciąży:) choć wtedy to miałam taki mały brzuch że mało kto widział że jestem w ciąży jak kurtke nosiłam :p

Do góry