reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria zdjecia nasze testy ciazowe i nasze brzuszki

Abby to prawda, ale ja do tego podchodze z dystansem. W ciąży nie miałam ani jednego, a ok. 2 miesiące po porodzie wmi wyszły, jak ciało zaczęło szybko wracać do rozmiarów przedciążowych...

reklama
U mnie narazie po pierwszej ciąży zero rozstępów! Pisałam tak ponieważ moja bratowa miała po dwóch ciążach rozstępy - jej mama też! Moja nie miała a rodziła dwa razy :) Więc jest szansa he że i u mnie się nie pojawią :)

Dziewczyny super brzuszki i dzidzie :tak:

A to moje teściki z tej ciąży :-D
tesciki_dzidzia_2BB.jpg

Czarni mam podobny brzuch i też większy niż w poprzedniej ciąży w tym samym czasie. Pocieszam się, bo z wagą teraz nie jest źle ok. 1,5 na plusie, a poprzednio w tym samym tc było ok. 4 na plusie :tak:

A to mój brzuchal dokładnie z 10tc (dodawać chyba nie muszę, że od ponad tygodnia chodzę w spodniach ciążowych:-D)

10tc.bb.jpg

U mnie narazie po pierwszej ciąży zero rozstępów! Pisałam tak ponieważ moja bratowa miała po dwóch ciążach rozstępy - jej mama też! Moja nie miała a rodziła dwa razy :) Więc jest szansa he że i u mnie się nie pojawią :)
Moja mama też nie miała rozstępów, ja w ciąży też nie, więc może faktycznie coś tu genetycznie jest. :-)

Madzia, śliczny brzuszek!!!

Mnie chyba nie czeka w tej ciąży szybkie chodzenie w ciążówkach, bo brzuch mam dużo wyżej niż z synkiem. ::-)

Madzia widze ze tez natrzaskalas testow jak ja zeby wuierzyc ze 2 kreski to nie pomylka haha :) brzuszek rosnie to dobrze a kg na + sa potrzebne maluszkowi i nam potem jak bedziemy karmic tak wczoraj doczytalam :)

Gienek czekamy na brzuszek blizniaczy ;)

Madzia ja też dopiero 1 kg do przodu aż dziwne bo z oliwia też już miałam. W 16 tygodniu 7 kg teraz wiadomo nasze ciało też jest inne już po ciąży ale mi tam akurat sie podoba
Co do rozstepow brzuch mam czysty ale jeżeli chodzi o pośladki i nogi to mam bo ja należę do osób bardzo chudych skończących z waga więc brzuszek był rozciagnietych ale nogi i dupka niestety nie ale mi to wogóle nie przeszkadza ja chciałam być po prostu matka a nie uzalac sie nad swoim ciałem i nie mam problemu z rozebraniem sie na plaży czy jakiś krótkich spodenkach i nie rozumiem nie których którzy nie chcą sie pokazać wiadomo piękne to to nie jest ale teraz mam całe życie płakać i sie ukrywać albo wydawać tysiące na laserowe usuwanie głupota...

Fajne te Wasze brzucholki :))). Ja to jeszcze nie jestem pewna czy mój teraźniejszy brzuch to już ciążowy ;). Płaskiego brzucha nie miałam, więc ciężko mi ocenić :p. Jeszcze nie robiłam żadnego zdjęcia, postaram się jutro zrobić zaraz po wstaniu bo później to już całkiem inaczej wygląda ;).
A tymczasem moje testy:

Madziamadzia piękna kolekcja teścików.......:) cudne..., a brzuszek fiu fiu już taki śliczny zaokrąglony...

Monika no wyraźne teściory jak nic......

Co do rozstępów - na brzuchu zero, na piersiach takie lekko widoczne po bokach, jak mi cyce wywaliło w 2 dzień po porodzie z 75 c chyba wskoczyłam na e:D:D:D:D

reklama
Mnie rozstępy same zeszły...dla mnie to cud, bo miałam z nimi coś robić jak się pojawily, a jak zwykle olałam to. ;)

Brzuszek z dzisiaj, 11t2d:

294995_460049514007162_924904574_n.jpg

Do góry