reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria zdjecia nasze testy ciazowe i nasze brzuszki

2012-08-27 10.54.01 22t5dc.jpg Moj 22t5dc
Ja bym powiedziała, że to chłopczykowy :-p No ale upierać i nastawiać się nie będę :-p Jak dwóch się upiera, że dziołcha :-) Ale co fakt to fakt z Laurą miałam nie taki okrągły :-p
Lepiej się miło zaskoczyc niż rozczarować :-p Ale i tak kocham to Dziewcze też :-D:-D

Wasze brzuszki też cudne :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ania śliczny! Jak ja bym chciała taki ładny okrąglutki... a mam taką ćtapkę :p No ale sympatyczny pan policjant co to nas wczoraj zagarnął na czerwonym świetle stwierdzili "widzę że pani w zaawansowanej ciąży" więc może to mi się tak wydaje.

Dziewczyny piekne brzuszki mamy, a najpiekniejsze jest to co je wypelnia :-)

To ja tez sie pochwale. Moj brzuszek na ostatnich wakacjach, 23 t + 4d, 4,5 kg na plusie23t4d.jpg

4madlen fajny brzusio i pomysł fotki :tak:
Ania ja też bym powiedziała, że chłopczykowy, bo mój podobny, ale może z tymi kształtami, jak i z sodą, nie zawsze się sprawdza:-)
Aaa, cinamona dopiero teraz dojrzałam twoją fotkę w komentarzu :sorry2: No czadowa :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry