reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria zdjecia nasze testy ciazowe i nasze brzuszki

Same sliczności :)

a oto mój 24t1d
Zdjęcie1715.jpgZdjęcie1718.jpg

reklama
Betsik ja tam już w zabobony nie wierzę :-p Jem słodycze ile wlezie, źle się czułam na początku wymiotowałam, wszystkie testy wychodziły na dziewczynkę, koleżanki też mi wróżyły, soda też na dziewczynkę a tu siusiak :-D

Asia ładniutki :tak:
Eta ale szczuplutki ;-)

Lilith, no pokaźny :tak:

brzuszki sliczne ;-)
i tak jak pisze Sarka,kazdy inny i to jest najfajniejsze :tak:
aniu jaka jest roznica miedzy brzuszkiem na chlopca a na dziewczynke ??
ty w to wierzysz ??
moja mama urodzila 4dziewczynki,ale zkadza brzuch miala inny ;-)

lil piękny brzuszek rośnie
kajcia i twój fajowy
vieviene czemu nie masz sie czym pochwalic?
bulkasia i eta Wasze brzuszki teraz rosną , fajne ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
wszystkie domki rewelacyjne :) nie wiem jak Wy ale ja ze swoim brzuszkiem czuję się świetnie i z jednej strony o już bym chciała Antosia przytulać ale z drugiej jak sobie pomyśle, że brzuszek opadnie to mi smutno... :-D

Do góry