reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria zdjecia nasze testy ciazowe i nasze brzuszki

moj brzusio 22t6d

Zdjęcie1571.jpg

reklama
4madlen siostra już w porządku, leki bierze, w środę idzie do szpitala sprawdzić czy wszystko dobrze po poronieniu ale moim zdaniem trochę za późno bo przecież jak się straci dziecko co kilka dni powinna chodzić na kontrole a ona ma po 2 tygodniach ehhhhhhhhhhhh........ Masakra w tej norwegi oni tam żyją przekonaniem że istnieje naturalna selekcja, jeżeli poroniłaś widocznie było słabe dziecko, a to że nosi w sobie jeszcze jednego dzidziusia to jeśli ma żyć to przeżyje a jeśli nie to trudno , szkoda gadać
LilithGoth śliczny brzusio

Cześć dziewczyny, pooglądałam sobie wasze brzusia i wpadłam w kompleksy. Ja jestem obecnie w 27 tygodniu, a brzuch mam w porównaniu do Waszych wieelkii. Przytyłam juz 11 kg, a w sumie zastanawiam się po czym. W końcu więcej niż przed ciążą nie jem. Jedyna zmiana to taka że teraz jadam kolacje a przedtem nie.
Aż strach pomyśleć jak mój brzuszek będzie wyglądał w 9 miesiącu:szok:

ostkapa ja wychodzę z założenia że ciążowy brzuszek im większy, krąglejszy tym ładniejszy :) nie mówię o nogach wieloryba i baleronach zamiast udek, ale brzuch musi być! :tak:

eta jakaś Ty zgrabna chudzinka

Vivienne póki co nogi mi nie puchną, udka też w normie, najgorzej z pupą:szok:
Brzuszek dołączam, dla porównania:-)
brzuś.jpg 26 tydzień i 6 dzień

reklama
eta Ty to laseczka jesteś, ja przed ciążą takiej figury nie miałam
ostkapa mi wiele nie brakuje do Ciebie tak że nie ma się czym przejmować, każdy ma inne geny i urodę i każdy inaczej rośnie ;-)

Do góry