reklama
clodi
Fanka BB :)
4madlen siostra już w porządku, leki bierze, w środę idzie do szpitala sprawdzić czy wszystko dobrze po poronieniu ale moim zdaniem trochę za późno bo przecież jak się straci dziecko co kilka dni powinna chodzić na kontrole a ona ma po 2 tygodniach ehhhhhhhhhhhh........ Masakra w tej norwegi oni tam żyją przekonaniem że istnieje naturalna selekcja, jeżeli poroniłaś widocznie było słabe dziecko, a to że nosi w sobie jeszcze jednego dzidziusia to jeśli ma żyć to przeżyje a jeśli nie to trudno , szkoda gadać
LilithGoth śliczny brzusio
LilithGoth śliczny brzusio
LilithGoth śliczny brzuszek
mój brzuszek w 22tc
troszke mnie przybyło z przodu ale kg tylko 1 na plusie
mój brzuszek w 22tc
troszke mnie przybyło z przodu ale kg tylko 1 na plusie
Cześć dziewczyny, pooglądałam sobie wasze brzusia i wpadłam w kompleksy. Ja jestem obecnie w 27 tygodniu, a brzuch mam w porównaniu do Waszych wieelkii. Przytyłam juz 11 kg, a w sumie zastanawiam się po czym. W końcu więcej niż przed ciążą nie jem. Jedyna zmiana to taka że teraz jadam kolacje a przedtem nie.
Aż strach pomyśleć jak mój brzuszek będzie wyglądał w 9 miesiącu
Aż strach pomyśleć jak mój brzuszek będzie wyglądał w 9 miesiącu
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
ostkapa ja wychodzę z założenia że ciążowy brzuszek im większy, krąglejszy tym ładniejszy nie mówię o nogach wieloryba i baleronach zamiast udek, ale brzuch musi być!
eta jakaś Ty zgrabna chudzinka
eta jakaś Ty zgrabna chudzinka
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Śliczny jest!!!
reklama
clodi
Fanka BB :)
eta Ty to laseczka jesteś, ja przed ciążą takiej figury nie miałam
ostkapa mi wiele nie brakuje do Ciebie tak że nie ma się czym przejmować, każdy ma inne geny i urodę i każdy inaczej rośnie ;-)
ostkapa mi wiele nie brakuje do Ciebie tak że nie ma się czym przejmować, każdy ma inne geny i urodę i każdy inaczej rośnie ;-)