reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria zdjecia nasze testy ciazowe i nasze brzuszki

reklama
nathani no co ty już?! ;-)Ja mam +8 od początku ciąży. I co? I nic na to nie mogę poradzić, bo wciągam jak odkurzacz to, na co mi przyjdzie ochota albo co akurat mam w lodówce:zawstydzona/y: Usprawiedliwiam się, że to niuniuś ze mnie wysysa co najlepsze, a ja znów jestem głodna. Przecież nie będę dzieciaka głodzić:-D Dzidzia rośnie i przybiera na wadze, wód przybywa, łożysko też coś tam swoje waży, więc nasz "tłuszczyk" to pikuś :-) Więc nie ma się co zamartwiać :tak:

sliczne macie brzuszki :tak:
betiks jak masz aptetyt to jedz ;-)
ja z mlodym tez bylam wiecznie glodna ,tylam w oczach,no ale przeciez dziecka glodzic nie bede :no::-D,jak mlody byl glodny,to ja musialam jesc :-D

nathani wcale nie dużo, w sam raz, mam dokładnie tak samo jak Ty :p +6 od początku, dobiłam do 75 kg na ostatniej wizycie. I też mam ciśnienie na słodkie a ograniczać muszę :(

nathani tak myślałam że dramatyzujesz z tym brzuszkiem swoim;-) piękny:) a jaważę już 76kg i dzis M jak mnie podsadzal zebym usiadła na murku takim wysokim to mielismy ubaw bo probowalismy różne pozycje podsadzania ale w koncu jedna zakonczyla sie pozytywnym efektem ;)

reklama
Betiks różnica jest taka ze ty już kończysz 24 tydzień mamy miesiąc różnicy viviene zdaje się też. Ale co tam w grudniu spalimy dzieciaki z nas wyciągną;-)
4madlen uśmiałam się;-)

Do góry