irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Sliczne masz coreczki a Pysiulce podoba sie dzidzia widac:-)no to macie mojego motylka i Pyśkę, na ostatnim zdjęciu z 3-miesięczną Adą, córcią koleżanki ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sliczne masz coreczki a Pysiulce podoba sie dzidzia widac:-)no to macie mojego motylka i Pyśkę, na ostatnim zdjęciu z 3-miesięczną Adą, córcią koleżanki ;-)
Nie chce juz tego rozkrecac ale trzeba bylo swojego bronicoj dziewczyny nie podobaja mi sie te dyskusje na dodatek na tym wątku
Sliczne masz coreczki a Pysiulce podoba sie dzidzia widac:-)
u nas też tak było,mam nawet film,wkleję później to zobaczysz czy to samo,ale jak byłam u okulisty,to nic nie znalazła,a później okazało się,że to od kopma,bo czasem oglądał filmy ze swoim udziałem i monitor tak na niego wpływał;-)No to ja na inny temat się wypowiem :-)
Madzix- zaczął bardzo mrugać oczkami to znaczy powiekami
No to ja na inny temat się wypowiem :-)
Madzix-Ja z Maciusiem poszłam do okulisty bo zaczął bardzo mrygać oczkami to znaczy powiekami on dał jemu krople które wkraplałam mu przez tydzień dwa razy dziennie i puzniej mu zbadał oczka no i przepisał okulary ma nosić przez cztery miesiące i znowu przejdzie badanie.
Wiśnia z Izki cudny motylek:-) i Pyś śliczny, widać że broda ładnie sie goi:-) no i maluchem jakie zainteresowane