reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

Wisienka sliczne masz te coreczki:-)

Nastka sliczna dziewczynka:tak:

Irtasiu przeprosilam, czasami wyskocze z czyms i pozniej zaluje juz mam taki pokrecony charakterek........
Przykro mi ze tak to wyszlo, i ze Cie to tak zabolalo.......
Ale wiecej nie mam zamiaru sie kajac, jak chcesz sie gniewac to prosze:-(

reklama
Irtasiu przeprosilam, czasami wyskocze z czyms i pozniej zaluje juz mam taki pokrecony charakterek........
Przykro mi ze tak to wyszlo, i ze Cie to tak zabolalo.......
Ale wiecej nie mam zamiaru sie kajac, jak chcesz sie gniewac to prosze:-(
Juz sie nie gniewam i prosze niewracajmy juz do tego tematu :tak:

Raczej sobie daje zrobić, ale są też dni, że się wyrywa. Gumki i spinki niestety często się ześlizgują i trzeba poprawiać. Zresztą na zdjęciach widać, że włosy wylatują ze spinek, Oliwce dorastają nowe włosy i znów ma grzywkę wpadającą do oczu, która wyślizguje się ze spinek. Czasem już mam ochotę obciąć tą grzywkę, zwłaszcza jak wieczorem po kąpieli wpada cała do oczu, ale potem sobie pomyślę, że żal tego, co już przeszliśmy. I w sumie robienie kitki lub 2 kitek jest koniecznością, bo inaczej Oliwka nic nie widzi :sorry2:

Oli slicznie wyglada w tych kitkach bardzo jej fajnie w nich :tak:
Jenni tez rosnie druga grzywka i tez jej wpada do oczu ale twarda bede i nie zetne:tak:

Śliczna panienka z Oliwki.I ze zdjęcia z tata powiedziałabym,ze strasznie do taty podobna:szok:(oczy+brwi+usmiech).

reklama
Dziękujemy :-)
Ale te poliki czerwone to nie od szaleństw, Oliwka tego dnia obudziła się w takimi zaczerwienionymi policzkami i prawie cały dzień takie miała. Nie mam pojęcia od czego :confused:

Do góry