reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

A moja spadła - w czasie odwilży i to calutka prosto w błoto tak, że poszła do prania od stóp do głów :-p

Popieram to co napisała ewamat, mnie też najbardziej przeszkadzałyby spaliny.
A co do ryzyka to uważam, że przy naprawdę powolnej jeździe, gdzieś po leśnych (prostych!) drózkach a nie środkiem jezdni, wcale nie było takie duże, żeby aż warte było takiej kłótni, zwłaszcza że dzieci były w objęciach rodziców :sorry2:

Śliczne są te Twoje dziewczynki Wisnia :tak:

reklama
Gosiaczku ja tak ogólnie napisałam "kłotnia", nie w Twoją konkretnie stronę to było tylko ogólnie.... przeczytałam wszystko na szybciora, nie zwracając nawet zbytnio uwagi na to co kto pisał.... ale jakiś spór powstał na kilka stron, wg mnie na zupełnie błahy temat i nie warty tego, żeby się na siebie o coś złościć i tyle tylko ;-) bez urazy pliz :tak:

Nastka

Załączniki

• DSC08189.jpg
    DSC08189.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC08188.jpg
    DSC08188.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Do góry