reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
i znowu ta zła i okropna Justynka
Toż chyba ju N-TA z kolei osoba Ci pisze,że nie NEGUJE Ciebie,ale uważa za niebezpieczne i nierozważne zabieranie dwulatka na taki kulig....boszszsze...
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
dawaj dalej dzis mnie juz tu nic niezaskoczy a humor mam taki ze bez kija nie podchodz o co ci tym razem chodzityczy się wypowiedzi Irtasi
agusia9915
Matka wariatka
..a swistak siedzi i czeka bo mu sie sreberka skończyły ...............spoko loko luzuj małaToż chyba ju N-TA z kolei osoba Ci pisze,że nie NEGUJE Ciebie,ale uważa za niebezpieczne i nierozważne zabieranie dwulatka na taki kulig....boszszsze...
.........moze jakas fote kto da
Iruś ja właśnie wybuchłam tak że małą zbudziłam
dajcie spokój, jak już tak bardzo Justynka chce wierzyć że jest zła i okropna w naszych oczach to trudno - nic na to nie poradzimy... niektórzy nie potrafią przyjąć krytyki czynu i odnoszą to ogólnie do swojej osoby... moim zdaniem ciężko tak żyć a już na pewno trudniej zdobyć sympatię innych...
dajcie spokój, jak już tak bardzo Justynka chce wierzyć że jest zła i okropna w naszych oczach to trudno - nic na to nie poradzimy... niektórzy nie potrafią przyjąć krytyki czynu i odnoszą to ogólnie do swojej osoby... moim zdaniem ciężko tak żyć a już na pewno trudniej zdobyć sympatię innych...
irtasia27
No ja Jenni w pralce..a swistak siedzi i czeka bo mu sie sreberka skończyły ...............spoko loko luzuj mała
.........moze jakas fote kto da
agusia9915
Matka wariatka
dawajNo ja Jenni w pralce
irtasia27
agata24
Mamy lutowe'07 Początkująca(y)
No to ja na inny temat się wypowiem :-)
Madzix-Ja z Maciusiem poszłam do okulisty bo zaczął bardzo mrygać oczkami to znaczy powiekami on dał jemu krople które wkraplałam mu przez tydzień dwa razy dziennie i puzniej mu zbadał oczka no i przepisał okulary ma nosić przez cztery miesiące i znowu przejdzie badanie.
Oliwieczka-Zosieńka jest cudna,śliczna dziewczynka i tej jej duże niebieskie oczka:-)
Justynka-zdjęcia z kuligu super,ale wy macie dużo śniegu
Madzix-Ja z Maciusiem poszłam do okulisty bo zaczął bardzo mrygać oczkami to znaczy powiekami on dał jemu krople które wkraplałam mu przez tydzień dwa razy dziennie i puzniej mu zbadał oczka no i przepisał okulary ma nosić przez cztery miesiące i znowu przejdzie badanie.
Oliwieczka-Zosieńka jest cudna,śliczna dziewczynka i tej jej duże niebieskie oczka:-)
Justynka-zdjęcia z kuligu super,ale wy macie dużo śniegu
reklama