reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
Toż chyba ju N-TA z kolei osoba Ci pisze,że nie NEGUJE Ciebie,ale uważa za niebezpieczne i nierozważne zabieranie dwulatka na taki kulig....boszszsze...
..a swistak siedzi i czeka bo mu sie sreberka skończyły :-p:blink::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:...............spoko loko luzuj mała

.........moze jakas fote kto da:-p

Iruś ja właśnie wybuchłam tak że małą zbudziłam :-D :-D :-D
dajcie spokój, jak już tak bardzo Justynka chce wierzyć że jest zła i okropna w naszych oczach to trudno - nic na to nie poradzimy... niektórzy nie potrafią przyjąć krytyki czynu i odnoszą to ogólnie do swojej osoby... moim zdaniem ciężko tak żyć a już na pewno trudniej zdobyć sympatię innych...

No to ja na inny temat się wypowiem :-)
Madzix-Ja z Maciusiem poszłam do okulisty bo zaczął bardzo mrygać oczkami to znaczy powiekami on dał jemu krople które wkraplałam mu przez tydzień dwa razy dziennie i puzniej mu zbadał oczka no i przepisał okulary ma nosić przez cztery miesiące i znowu przejdzie badanie.
Oliwieczka-Zosieńka jest cudna,śliczna dziewczynka i tej jej duże niebieskie oczka:-):tak:
Justynka-zdjęcia z kuligu super,ale wy macie dużo śniegu:szok:

reklama
no to macie mojego motylka i Pyśkę, na ostatnim zdjęciu z 3-miesięczną Adą, córcią koleżanki ;-)

Załączniki

• motyl1.jpg
    motyl1.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 39
  • motyl2.jpg
    motyl2.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 31
  • pati.jpg
    pati.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 45
  • z adą.jpg
    z adą.jpg