reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

reklama
Ja dzisiaj zaczelam siodmy miesiac :-)

Tez ciesze sie, ze widac mi od jakiegos czasu brzuszek, obcy ludzie pytaja mnie o ciaze wiec wiem, ze niczego sobie ni ewmowilam :} hihi

A wszystkie Wasze brzuszki slodkie !

Witam,
tak sobie czytam , że sie cieszycie że wam brzuszki widac , mi sie wszyscy pytaja czy zaraz będę rodzic:szok::szok: bo taki duży a to dopiero za 2 i pół miesiaca :-p:-p, butów juz zapiac sama nie moge a skarpetki horror:eek:, ja bym sie cieszyła jakby był troche mniejszy.:-D:-D

Dziewczyny brzuszki rewelacyjne!! oj super mieszkanka mają te nasze maluszki:tak::-)
edix- hehe mi jest dziwnie w szkole rodzenia :-Djestem jedną z "młodszych" ciężarówek a brzuch mam w ścisłej czołówce największych:szok::-D Buty noszę tylko takie w które się wsuwa nogi, a skarpetki zakładam "od boku":-D

laseczki,wszystkie domki są piękne i naprawdę kobietki,wyglądacie wyjątkowo !! Ja dzisiaj zauważyłam,że nie dosunę ostatniej NAJWIĘKSZEJ kurtki :) a jak się schylam,to zaraz mam z pięty pod żebro...tak moja mała się buntuje :)

Dziewczyny wszystkie brzuszki śliczne!
A to my w 29 tygodniu przepraszam za jakość zdjęć ale robiłam je tel.

Justys85 piekna piłeczka!

Ale Super Bebzolki !!! :-D
a To ja wczoraj :)
Później zrobie zdjęcia samego bebzolka bo tu go tak średnio widać - ale w końcu widać po mnie że w ciaży jestem - do niedawno wyglądałam jak JOL:tak:

A to moj brzuszek w 28 tc:)

Roxeen, Achanika Wasz brzuszki malutkie ale piękniutkie!

Witam,
tak sobie czytam , że sie cieszycie że wam brzuszki widac , mi sie wszyscy pytaja czy zaraz będę rodzic:szok::szok: bo taki duży a to dopiero za 2 i pół miesiaca :-p:-p, butów juz zapiac sama nie moge a skarpetki horror:eek:, ja bym sie cieszyła jakby był troche mniejszy.:-D:-D

Edix ludzmi sie nie ma co przejmowac, a jesli chodzi o skarpetki i buty, to niestety takie uroki. Ja jeszcze wszystko robie sama, ale mysle ze za jakies 1,5mies, na koncowce 9go mies tez bede prosic meza o pomoc.

reklama
Ja dzisiaj zaczelam siodmy miesiac :-)

Tez ciesze sie, ze widac mi od jakiegos czasu brzuszek, obcy ludzie pytaja mnie o ciaze wiec wiem, ze niczego sobie ni ewmowilam :} hihi

Sylwkasz to widze ze tak jak u mnie, wreszcie widac i nawet ostatnio jak poszlam na szkole rodzenia to stierdzily dziewczyny ze nareszcie cos widac bo juz sie zastanawialy czy mam dziecko na plecach czy w jelitach:)
Ja za to zaczynam 8mies:))
Jeszcze 2 i witamy na swiecie maluszka:)ale sie ciesze, z tej okazji rozlozylizmy juz lozeczko.

Do góry