reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

Golanda gratuluje :} Teraz jest juz bezpiecznie, 8 miesiac to juz koncowka ciazy, a Ty wciaz w swietnej kondycji ! Mozna pozazdroscic :}

reklama
No jakby nie patrzeć zaczęły nam ostro rosnąć nasze brzuszki !
ja już też coraz mniej moge - skarpietki i buty to nielada wyzwanie.
a nawet wieczorami Mąż ze mnie się śmieje jak stękam i przewracam się na bok albo jak próbuje wstać z łóżka ! nie jest już tak łatwo :-D:-D:-D

Witam,
tak sobie czytam , że sie cieszycie że wam brzuszki widac , mi sie wszyscy pytaja czy zaraz będę rodzic:szok::szok: bo taki duży a to dopiero za 2 i pół miesiaca :-p:-p, butów juz zapiac sama nie moge a skarpetki horror:eek:, ja bym sie cieszyła jakby był troche mniejszy.:-D:-D

Mnie sąsiedzi pytaja zdiwieni: to pani jeszcze chodzi?! :-D

No jakby nie patrzeć zaczęły nam ostro rosnąć nasze brzuszki !
ja już też coraz mniej moge - skarpietki i buty to nielada wyzwanie.
a nawet wieczorami Mąż ze mnie się śmieje jak stękam i przewracam się na bok albo jak próbuje wstać z łóżka ! nie jest już tak łatwo :-D:-D:-D

Oj ja też stękam, M się śmieje i dziwi, ale niech sam ponosi sobie taki brzuszek ;-) ostatnio w sklepie buty przymierzałam i nastękałam się jak głupia :-) dobrze, że M czasami sam wpadnie na to, żeby buty mi zdjąć, albo skarpetki założyć :-D a najgorszy jest pedicure - praktycznie niewykonalny :-D

Wszystkie brzucholki super :-)

A to my w dniu wczorajszym :biggrin2:

406dcf5a40198915med.jpg

a250c7f8034ea752med.jpg

3e512332d5e3b870med.jpg

ec05d22574e1ca84med.jpg

Golanda gratuluje :} Teraz jest juz bezpiecznie, 8 miesiac to juz koncowka ciazy, a Ty wciaz w swietnej kondycji ! Mozna pozazdroscic :}

A dziekuje, teraz zauwazam plusy malego brzucha, bo zadne schylanie nie stanowi problemu, podobnie zakladanie skarpet, butow i golenie.
Oczywiscie brzuszek urosl, ale nie jakos drastycznie bo mam 89cm :)
Wkleje moze jutro fotke jak sobie cykne :)
Wkleisz swój brzuszek tez?

kacha_wawa piekna piłeczka, dzis bylam ukolezanki ktora jest w 22 tyg i ma podobnej wielkosci brzunio.

reklama
ale wypaśne te wasze brzusie,az pozazdroscic, ja mam niby termin na 27 grudnia a ten moj taki mi sie karlowaty wydaje... nawet pepek sie nie zmienil... dzidziulki juz na malych modeli rosna:tak::tak:ja w pn bede miala usg ale niestety tylko zwykle, zreszta moja córcia wcale nie chce twarzyczki pokazać:-( co usg to chowa ja przed nami..

zdjecia z 32 tygodnia:

Ostatnia edycja:
Do góry