reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

Paulinka duży brzusio masz :-D

a mi powiedziały koleżanki ze zdjęć ze mam duży a wydaje mi się że mam mniejszy niż ty:sorry2:

Morka śliczny zgrabny brzuszek :tak:

reklama
Paulinaa, śliczny brzusio !!! I jaki duży :-)
Morka, Twój też przepiękny !!!

A to nasza końcówka 31 tyg. ... wydaje mi się, że niewiele urósł od 27 :confused:

Załączniki

• IMGP5929a.jpg
    IMGP5929a.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 42
Asiowo, Paulina, Morka macie piekne piłeczki ooookraglutki!

Jol Ty tez masz piekny domek maluszka, ale faktycznie malutki:)ale na pewno wygodny:)
A co do wystawania biustu, to ja chyba tak mam, albo moze na równi z brzuchem:)

Sliczne dzieciaczki i brzuszki:-)
PAULINA big brzuchalo:-)
GOLANDA ruszył brzuszek widac różnice:-)

A to mój brzusio 30 tc:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
To ja i Polcia w 29 tygodniu! Trochę się nagimnastykowałam żeby zrobić te fotki bo lustro jest nie zawieszone (już klika miesięcy tak ehm..) tylko stoi na podłodze oparte o ścianę... (Jak wszystkie inne tego typu rzeczy typu obrazy, półki etc. Mam męża leniuszka :-p )

czesc dziewczynki :) witam wszystkie styczniowe mamusie :) weszłam zainteresowana tematem,i co tu widze: piękne brzusie:) i jedno stwierdzam na pewno,ze wyglądamy rewelacyjnie:happy2: i nie wazne jest to,ze bola nas kręgosłupy,nie możemy wygodnie przespać nocy,najważniejszy jest nasz skarb w środku:)
chyba się skusze i wrzuce fotke mojego brzusia,a co tam :))))
pozdrawiam i życze dużo zdrówka

reklama
dziewczyny,naprawdę piękne te brzuszki!!!
a jeszcze piękniejsze to,co w środku :)
pumpkin,Ty masz oparte o ścianę a ja już trzeci miesiąc schodzę z drugiego piętra otworzyć drzwi do klatki jak ktoś do nas przyjedzie bo mój mąż też leń i nie ma zamiaru wziąć się za domofon (zdjęliśmy stary przed remontem w lipcu)...nie mam też dzwonka bo mężuś stwierdził,że po co mi dzwonek,skoro nie mam domofonu ?
nie mam już czasem zdrowia do tego wszystkiego...chyba zawołam jakiegoś fachowca ;)

mój brzuch jest tak ogromny,że chyba Was przebijam....obiecuję zrobic fotkę :)

Do góry