reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

No to teraz ja pochwalę się swoim brzusiem:)
05082013341.jpg

Załączniki

• 05082013341.jpg
    05082013341.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 55
reklama
piekne brzuszki, kazda indywidulanie widze..jedne duze brzuszki , drugie prawie nie widoczne :-)Najwazniejsze ze dzidziusie zdrowe,...fajnie, ze wrzucacie fotki, lubie ogladac.

Ja dzisiaj poczulam pierwsze ruchy, ale byly krociutkie..ale zdecydowanie byl mocniejszy kopniaczek, bo wczesniej czulam tylko takie łaskotanie. Zobaczymy kiedy znow maluszek sie rozkreci.

IMG_NEW.jpg no to przynajmniej dzięki pani doktor ma zdjęcie kawałka dziecka, u góry głowka na dole mózg. Mąż stwierdził, że to po tatusiu( ten mózg), a i inteligentnie jeszcze stwierdził, że główkę ma taką samą jak Cypis więc będzie chłopiec...:))

Załączniki

• IMG_NEW.jpg
    IMG_NEW.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 53
kasia- ty chudzinko...śliczny brzusio ewidentnie ciązowy i tak na dole uwypuklony

kacha- to już nie kruszynka to prawdziwe pełnowymiarowe dziecko...ślicznie wszystko widać

olich- tak te nasze chłopaki lubią sobie przypisywać wszystkie zasługi związane z dziecmi....

reklama
no to tak jak ja obiecałam, moj brzuszek w 17 tygodniu:)
20130807328.jpg

Załączniki

• 20130807328.jpg
    20130807328.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 66
Do góry