reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

Śliczne te wasze brzuszki! :) jutro postaram się zrobić zdj swojemu i wstawić:)

miejskibandyta- po suwaczku widzę, że idziemy równo z tygodniami :)

reklama
Fifka ależ masz juz cudny brzuszek...moj jeszcze troszke otłuszczony:p

Wczoraj na weselu była kolezanka któa ma termin tdzien po mnie, wiec w sumie idziemy łeb w łeb...ale ona na codzien romiar 34 nosi...I ma taki malutk brzuszek...a jaz taki dosc pokaźny...jeszcze miałam keickę typowo ciązową...jakl będę miała focie to wstawie:)

kajtek -no ja ci powiem że taki brzuch miałam w 9 miesiącu....tak ci brzuch został z poprzednich porodów?:szok:

Ikasia- czekam na fote z wesela...ja mam 24 u kuzyna męża i nie mam kompletnie pojęcia w czym tam pójdę,a rozm.34 dla mnie to już choroba a nie szczupłość

reklama
Diablica też mam 24 wesele. I kurcze zielonego pojęcia nie mam co ja biedna przywdzieję. Brzuch już widać. A za te 3 tygodnie pewnie będzie widać jeszcze bardziej. Więc sukienka raczej typowo ciążowa wchodzi w rachubę. Na zakupy musowo się wybrać. A jeszcze do rozmiaru 34 to mi bardzo daleko:baffled:.

Kajtek brzuszek typowo ciążowy , bardzo ładny :tak:

Do góry