reklama
grudnióweczka111
Fanka BB :)
Dziewczyny-brzucholki przepiękne
Czikusia-zachwycająca panna młoda, a kolor włosów masz po prostu zaje...isty
Czikusia-zachwycająca panna młoda, a kolor włosów masz po prostu zaje...isty
malinka1984
Fanka BB :)
Czikusia, super, wcale nawet z boku bardzo nie widać
Kaha, widzę, że masz spodnie z tej samej kolekcji co ja (świetna ta gumka no i brzusio podobnej wielkości
Kaha, widzę, że masz spodnie z tej samej kolekcji co ja (świetna ta gumka no i brzusio podobnej wielkości
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Sylka piękny brzuszek!!! Już nie ukryjesz go pod bluzką :-)
Kaha ty szczypiorku nasz! Śliczny brzuszek Będziesz bardzo zgrabniutka w ciąży!
Kaha ty szczypiorku nasz! Śliczny brzuszek Będziesz bardzo zgrabniutka w ciąży!
bluelovi - blondynka od zawsze Uwielbiam Blond. Z tą chudością nie przesadzajmy
malinka1984 - chwała producentom, że akurat wymyślili spodnie na gumce i jest ich cała chmara w sklepach a na dodatek mi odpowiadają Właśnie dzięki tym luźnym spodniom na gumce nie widać mojego brzuszka hehe
Fifka - aż taki szczypiorek to chyba nie jestem
inomama - mam nadzieję, że nie schowam bo już chcę się chwalić całemu świtu hehehe
malinka1984 - chwała producentom, że akurat wymyślili spodnie na gumce i jest ich cała chmara w sklepach a na dodatek mi odpowiadają Właśnie dzięki tym luźnym spodniom na gumce nie widać mojego brzuszka hehe
Fifka - aż taki szczypiorek to chyba nie jestem
inomama - mam nadzieję, że nie schowam bo już chcę się chwalić całemu świtu hehehe
Dzieki dziewczyny..ja mam naprawde juz spory brzuchol, powiedzialabym ze na zdjeciach tak tego nie widac, a brzuch taki jakby od cyrkla odrysowal.
Kaha ty to laska jestes, u Ciebie po ciazy znaku nie bedzie.
Blue jak to Ci wisi:** ...wrzucaj fotke masz na pewno sliczny Wojtusiowy brzuszek:-)
Kaha ty to laska jestes, u Ciebie po ciazy znaku nie bedzie.
Blue jak to Ci wisi:** ...wrzucaj fotke masz na pewno sliczny Wojtusiowy brzuszek:-)
reklama
No ja dużo ważę
Jak brałam jeszcze tabletki to 62 ważyłam. Po rzuceniu 64. I taka była moja waga wyjściowa jak zaszłam w ciążę. Teraz przytyłam 2 kg czyli 66.
Mi wszystko idzie w tyłek
Jak brałam jeszcze tabletki to 62 ważyłam. Po rzuceniu 64. I taka była moja waga wyjściowa jak zaszłam w ciążę. Teraz przytyłam 2 kg czyli 66.
Mi wszystko idzie w tyłek
super kaha do twarzy ci z ciaza jakiego ptysia ile ty wazysz ?