reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

hej hej, dzidziusie cudowne sa. Piekne zdjecia z usg , beda wspaniale pamiatki :)

Brzucholki tez sa cudowne, ale Wy chudzinki jestescie to brzuszki jeszcze male. Moj juz niezle wypiety do przodu. IMG_0794.jpg

Załączniki

• IMG_0794.jpg
    IMG_0794.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 88
reklama
Inomama, Pustiszi macie rację - od razu jakoś plecy inaczej wyglądają chociaż szczerze mówiąc nawet nie zwróciłam na to uwagi robiąc zdjęcie;)
Sylka, patrząc na Twoje zdjęcie też widzę chudzinkę a brzuszki mamy chyba podobnej wielkości;-)

Sylka bardzo ladny ciązowy brzuszek...u mnie tez juz widac, bo dzisiaj spotkalam ciotke, i od razu powiedziala ze juz brzuszek ladny....wiec stweirdzialmz e juz nie ma co udawac ze go nie ma:p
Nawet dzisiaj bylam zmierzyc spodnie ciązowe...i daje sobie miesiac az je kupie:):):)

u mnie tez brzucholek wybilo troszke...I teraz jestem na takim smiesznym etapie, ze do zwyklych spodni nie wchodze...a ciazowe mi z pupy zjezdzaja...:-) I o ile w domu nie ma problem bo pykam w dresie tak do pracy do biura juz musze te ciazowe ubrac...no bo przeciez z rozpietym rozporkiem nie bede smigac :) I wygladam smiesznie bo pupe zawsze mialam plaska niestety a teraz z tym brzuszkiem to juz w ogole komicznie wyglada no plus te luzy tu I owdzie w tych spodniach ciazowych :)

A ja wlasnie dzisiaj bylam w pracy z\ rozpietym zamkiem, niby sie zapiełam ale mi ciasno bylo wiec sobie odpiełam, na szczescie mialam dłuższa tunike , wiec nic nie bylo widac.
Teraz najwygodniej mi w leginsach, do pracy moge chodzic tak ubrana, wiec luz poki co, gorzej jak chcialabym sie teraz ubrac elegancko to juz ani spodniczki ani spodni eleganckich nie zapne.

:-)Zalamujecie mnie dziewczyny z tymi pieknymi brzuszkami, Inomama,Sylka rewelacja! A mnie poszlo tym razem po raz pierwszy w boki, bo objadam sie slodyczami by zapobiec nudnosciom.dzis ubralam jeansy i dosc krotka obcisla bluzeczke i to wogole na ciazowy brzuszek nie wygladalo tylko na tlusta swinie po prostu, chyba nigdy nie zrobie zdjecia:zawstydzona/y: albo oprocz slodyczy jest jeszcze to,ze w sumie od porodu do zajscia w ciaze byl tylko rok i tak naprawde jeszcze go nie wycwiczylam, a tu kolejny bobas. Przyzwyczajona bylam do ladnego brzuszka i dlatego mi chyba tak przykro i juz nie moge sie doczekac,kiedy znow bede mogla cwiczyc:shocked2:

A ja wlasnie dzisiaj bylam w pracy z\ rozpietym zamkiem, niby sie zapiełam ale mi ciasno bylo wiec sobie odpiełam, na szczescie mialam dłuższa tunike , wiec nic nie bylo widac.
Teraz najwygodniej mi w leginsach, do pracy moge chodzic tak ubrana, wiec luz poki co, gorzej jak chcialabym sie teraz ubrac elegancko to juz ani spodniczki ani spodni eleganckich nie zapne.

Sylka, miałam dziś dokładnie tak samo - cały dzień chodziłam z rozpiętym zamkiem bo nie przewidziałam że siedząc w pracy będę miała tak ściśnięty brzuch;) No ale na szczęście długa bluzka też ładnie wszystko ukryła:) Gorzej że pracuję w biurze i niestety w leginsach nie bardzo mogę się pokazać;)

Sylka - brzuchol cudo:) myślę, ze długo już w rozpiętych spodniach nie pochodzisz:)

JUstynaj - ja słodycze żrę na potęgę, tak więc kiedyś wyjdzie bokami albo dupskiem:)

reklama
Sylka super!

TaaaaaDam :rofl2:
ja i mój brzuch albo mój brzuch i ja WP_000415.jpg

Załączniki

• WP_000415.jpg
    WP_000415.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 95
Do góry