reklama
malinka1984
Fanka BB :)
Ja też nie kupuję i to nie tylko dlatego, że jestem chwilowo unieruchomiona w łóżku chyba poczekam, aż będzie znana płeć
Anisen
kochamy Cię mocno
ja mam tyle ubrań po dzieciaczkach że chyba kupie tylko jakieś śpioszki na wyjście ze szpitala bo nawet do chrztu mam komplet na dziewczynkę i na chłopca pytałam Bratowej czy chce ten na dziewczynkę bo mam śliczna sukieneczkę ze spodenkami, kapelusik , skarpetko- buty i śliczne białe śpioszki, wszystko mięciutka bawełna, ale ona nie chce bo chcą kupić nowe. No to pewnie jak sie mi nie przyda sprzedam. Szkoda to trzymać
P
Pustiszi
Gość
A ja się nie mogłam powstrzymać, to mój pierwszy dzidziuś nasza radość przewyższa nas samch więc dwa unisex'y na dobry początek... Czemu nie...
grudnióweczka111
Anbas-moja Ola ma 2,5 roku i mierzy 97-98cm,
Co do ubranek, to też chyba wstrzymam się aż będzie znana płeć no i chcę mieć też już z głowy przezierność karkową i test PAPP-A. Do wizyty jeszcze daleko-ponad 3 tyg, ale wiem że czym bliżej terminu ty będę bardziej się denerwować.Poza tym, na dziewczynkę mam wszystko z wiadomych względów. A mam też przeczucie, że chyba będzie druga córa. Ciąża przebiega dokładnie jak z Olką, mogę się oczywiście mylić-zobaczymy. Ale rozumiem szał na punkcie tych wszystkich maleńkich ciuszków, szczególnie u mam, które spodziewają się dzieciątka po raz pierwszy. Miałam tak samo.
Co do ubranek, to też chyba wstrzymam się aż będzie znana płeć no i chcę mieć też już z głowy przezierność karkową i test PAPP-A. Do wizyty jeszcze daleko-ponad 3 tyg, ale wiem że czym bliżej terminu ty będę bardziej się denerwować.Poza tym, na dziewczynkę mam wszystko z wiadomych względów. A mam też przeczucie, że chyba będzie druga córa. Ciąża przebiega dokładnie jak z Olką, mogę się oczywiście mylić-zobaczymy. Ale rozumiem szał na punkcie tych wszystkich maleńkich ciuszków, szczególnie u mam, które spodziewają się dzieciątka po raz pierwszy. Miałam tak samo.
P
Pustiszi
Gość
;-) Tak temat kupna ciuszków dla pierwszego maluszka jest ciężki do przejścia obojętnie I nie zakupienia chociażby drobiazgu.. Ale rozumiem szał na punkcie tych wszystkich maleńkich ciuszków, szczególnie u mam, które spodziewają się dzieciątka po raz pierwszy. Miałam tak samo.
diablica3010
mama na cały etat
grudnióweczka- mamy córy w tym samym wieku i widze też gwiazda ma kręcone włoski?
i bluzeczka z lidla- mamy taką samą dlatego poznałam....teraz dzieci wszystkie takie duże ja mojej ciuszki na 110 kupuję[bluzeczki] a spodnie na 104...waży 18 kg i jak miała 3 miesiące każdy sie pytał czy ja ją już karmię jakimś innym jedzonkiem bo wygladała na pół roku chodź tylko na cycu była
i bluzeczka z lidla- mamy taką samą dlatego poznałam....teraz dzieci wszystkie takie duże ja mojej ciuszki na 110 kupuję[bluzeczki] a spodnie na 104...waży 18 kg i jak miała 3 miesiące każdy sie pytał czy ja ją już karmię jakimś innym jedzonkiem bo wygladała na pół roku chodź tylko na cycu była
miejskibandyta
Ja się pochwalę moim brzuszkiem, niby nic, czekam i czekam aż mi go wybałuszy porządnie do przodu. Pewnie jeszcze się nacieszę brzuszkiem, albo i namęczę, ale to moje pierwsze Dzieciątko i dlatego: BRZUCHU ROŚNIJ!!!
P.S: 12 tydzień
P.S: 12 tydzień
reklama