reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Inomama piękna Laurka! Jeju jak jest fajnie ją widać
Sali gdzie ty tą komodę kupiłaś i ile kosztowała? - Jeśli mogę spytać Mam identyczną na rzeczy maluchów tyle że pięcio szufladową i strasznie chciałabym dokupić w komplecie jeszcze z 2 komody żeby tak jak i ty pisałaś pozbyć się regałów...
Sali gdzie ty tą komodę kupiłaś i ile kosztowała? - Jeśli mogę spytać Mam identyczną na rzeczy maluchów tyle że pięcio szufladową i strasznie chciałabym dokupić w komplecie jeszcze z 2 komody żeby tak jak i ty pisałaś pozbyć się regałów...
anbas
Mamusia Kubusia
fifka w ikei sa podobne I cenowo tez w miare ok... np. takie MALM Komoda, 3 szuflady - okl brzoz - IKEA chociaz ja kupilam taka 6-cio szufladowa po trzy A sa w roznych zestawieniach "szufladowych" I kolorystycznych.
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Sali Anbas dzięki dziewczyny! Ja swoją kupiłam w Jsku ale tam są właśnie tylko te 5 szufladowe... Pokazałam mężowi i mamy już fajną koncepcję :-) Kupimy pewnie je po porodzie dopiero ale dobrze jest wiedzieć skąd można je zamówić
Nie ma sprawy Ja pewnie po porodzie kupię jeszcze jedną. I zastanawiam się nad łóżkiem do kompletu bo póki co śpimy na starym łóżku moich rodziców... A po dwóch parach i nocnych harcach przez ostatnie 15 lat na nim to mało brakuje żeby sąsiedzi walili w ścianę albo nam dopingowali... no, troszkę skrzypi...
reklama