reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

reklama
Inomama piękna Laurka! Jeju jak jest fajnie ją widać :-D

Sali gdzie ty tą komodę kupiłaś i ile kosztowała? - Jeśli mogę spytać :-p Mam identyczną na rzeczy maluchów tyle że pięcio szufladową i strasznie chciałabym dokupić w komplecie jeszcze z 2 komody żeby tak jak i ty pisałaś pozbyć się regałów...

Fifka, kupiłam je w Ikea :) 4 szufladowa kosztowała 299zł, a 3 szufladowa 199zł :) Więc nie drogo :) Jak coś, to jest z linii MALM jak byś chciała sobie na stronie Ikei sprawdzić wymiary :) (bo np ta 4 sz. ma chyba 1m wysokości)

Sali Anbas dzięki dziewczyny! Ja swoją kupiłam w Jsku ale tam są właśnie tylko te 5 szufladowe... Pokazałam mężowi i mamy już fajną koncepcję :-) Kupimy pewnie je po porodzie dopiero ale dobrze jest wiedzieć skąd można je zamówić :tak:

Nie ma sprawy :) Ja pewnie po porodzie kupię jeszcze jedną. I zastanawiam się nad łóżkiem do kompletu ;) bo póki co śpimy na starym łóżku moich rodziców... A po dwóch parach i nocnych harcach przez ostatnie 15 lat na nim to mało brakuje żeby sąsiedzi walili w ścianę albo nam dopingowali... no, troszkę skrzypi...

reklama
pokój.jpg Tak będzie mniej więcej wyglądał nasz pokój :) Z tym że za drzwiami jeszcze stanie jedna szafka niska z róznymi papierami, a po lewej stronie od drzwi, tam gdzie jest tak dużo miejsca, będzie kojec dla dzidziola :) Ale miałam ubaw "aranżując" ten pokój :D

Załączniki

• pokój.jpg
    pokój.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 84
Do góry