reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

reklama
ooooo, rozstępy to i ja mam! na dupsku głównie, le uda też...tylko u mnie po balecie, po Kajtku ani jeden, a teraz to widze że na cyzku prawym się robią!

Justynaj - o matko! padłam!!!

Marika - pięknie! bardzo a bardzo!

a to ja, 24 tydzień:

IMGP7483.jpgIMGP7551.jpgIMGP7569.jpg

Załączniki

• IMGP7483.jpg
    IMGP7483.jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 109
  • IMGP7551.jpg
    IMGP7551.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 110
  • IMGP7569.jpg
    IMGP7569.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 103
Ostatnia edycja:
Inomama: super zdjecia!!! a synek faktycznie jak przez kalke:))))) fajnie wyglladasz na bardzo szczesliwa:)))

Ja dziewczyny od wizyty w 11 tyg mam juz + 8 kg:p i szczerze nie widze po sobie zebym jakos strasznie przytyla , no brzuch wiadomo ale to tyle. Myslalam ze chociaz w ciazy mi troche w tylek pojdzie bo cierpie na bezdupie:p ale niestety narazie jakos z dupa nie po drodze;P

Tina to ja Ci moge oddac troche mojego tyłeczka..mi jak zwykle w ciazy urosł razem z udami.

Inomama, synek ,,skórka z skórki'' cały ty :-)Ale jestes happy mamuska, milo patrzec:-)

Fajne brzuszki i śliczne zdjecia z USG:)

Marika, jak uda mi sie jakies sensowne zdjecie jajek mojego Filipa zrobic , to wstawie:)

Inomama Ty to pozytywna babeczka strasznie jesteś :) Twoje zdjecia super, na moją chandrę :p

reklama
Do góry