reklama
Marika30708
Fan(ka)
Deleware, uroczy tygrysek .
Ja mam jeszcze rybki i chomika dżungarskiego
Ja mam jeszcze rybki i chomika dżungarskiego
cleopatra1
Fanka BB :)
Tina - fajne te Twoje pieski. Pewnie mają charakterki, bo jak to piszą jest to charakter dużego psa zamknięty w małym ciele????
Delewarre - ja też miałam kiedyś takiego tygryska. On mieszkał w domu ale wychodził też na podwórko (u rodziców miał taką wygodę) i po 6 latach nam gdzieś zginął. Na zimę wyglądał super - taki misiu - ważył 6 kg.
No ja teraz mam spaniela i rybki - rasbory - takie malutkie, teściowa twierdzi, że są za małe i ona ich nie widzi Miała być kiedyś jeszcze świnka morska, ale ja nie za bardzo chciałam, bo od świnki jednak trochę czuć zapach w mieszkaniu.
Delewarre - ja też miałam kiedyś takiego tygryska. On mieszkał w domu ale wychodził też na podwórko (u rodziców miał taką wygodę) i po 6 latach nam gdzieś zginął. Na zimę wyglądał super - taki misiu - ważył 6 kg.
No ja teraz mam spaniela i rybki - rasbory - takie malutkie, teściowa twierdzi, że są za małe i ona ich nie widzi Miała być kiedyś jeszcze świnka morska, ale ja nie za bardzo chciałam, bo od świnki jednak trochę czuć zapach w mieszkaniu.
Tina1201
Dziekuje dziewczynki)) Cleopatra tak jest, ale powiem Ci ze moja Chilli akurat mi sie wyjatkowa trafila)) Wcielenie łagodnosci) caly czas by sie tylko przytulala, nie ma mowy o jaiejkolwiek agresji.... dodatkowo ma taki defekt ze nie potrafi szczekac , czasem piszczy jak gumowa kaczka i to tyle) mowie wam przeslodka jest i kochana Kot tez trafil mi sie z mega lagodnym charakterem)
grudnióweczka111
Marika30708
Fan(ka)
Grudnióweczka ale słitaśny ten kiciuś :-)
Załączniki
Marika30708
Fan(ka)
Monika słodki, moja siostra ma królika, wiem ile jest przy nim roboty
reklama
grudnióweczka111
Monisiu-piękny królik głaskacz, pewno musiało być Ci ciężko go oddawać ale oczywiście rozumiem