reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

fifka śliczny brzuszek masz ;-)
anna ładnie rośniesz;-)
I ja pokażę swój brzuszek, muszę przyznać, że mało kto mi wierzy, że za chwilę zacznę 6 miesiąc, choć od jakichś dwóch tygodni widzę, że zaczynam nadrabiać. Ale jakiś ten mój brzuch taki niekształtny jest :zawstydzona/y:. Najgorsze, że ogólnie tyję, jestem już 6kg na +, więc teraz już ważę 57,7 kg, boję się co zobaczę na wadze na następnej wizycie :-)

sm7d.jpg

reklama
Tamtusia śliczny brzuszek, super ten kolaż. U mnie też kg lecą, już parę deko przybrałam, a jem i funkcjonuje tak samo. Dzidzia, łożysko i te wszystkie płyny łącznie z krwią tez ważą

vinga śliczny brzuszek, ja już bym chciała taki :-) tak serio!
a ja staram się nie niepokoić, że mój taki mały, skoro dzidzia ładnie rośnie ;-)

Po mnie tego nie widać jak wstawiam sam brzuszek ale brzuch rośnie a ja chudnę... już zaczynam źle się czuć w swojej skórze...

Diablica
cała skóra faluję... ostatnio chciałam znowu nagrać harce małego ale ostatnie dni jakiś spokojniejszy jest... a przez skurcze nie chce zbytnio ruszać brzucha. Muszę fotkę całej siebie strzelić wtedy będzie widać że brzuch wielki a ja chuda :-D

Tamtusia
śliczny zgrabny brzuszek! :-)

Vinga uha! Faktycznie duży!! :-D ale śliczny i zgrabniutki :* czego ty chcesz?

jakie fajne bebzonki ;) nastrajacie optymistycznie ;)) ekstra :) tamtusia spokojnie jeszcze urosnie ;)
vinga jakie tam rozstepy ja to mam rozstapy hihi ;) brzuszek wielki jak u fifki ekstra :)

ja widze roznice w swoim brzuchu w tamtej ciazy a teraz teraz widze ze brzuch bardziej do przodu a nei rozlany na boki :)jak stane przodem przed lustrem to taka fajna pileczka sie formuje :)

no nie!! wszystkie brzuchy normalnie do wycałowania i te małe i te duże jutro pochwale sie moze i ja swoim bo dawno nie wrzucalam a tymczasem zdjecia z filmu moj krolewicz w roli glownej niestety filmu nie mam jak wstawic najlepsza jest trzecia fotka widac jak zrobil usteczka w podkówkę pan doktor go wkurzył szturchal głowicą no i oczywiscie kawalek mojej rączulki malutkiej hahaha:))USG_1_A.jpgUSG_1_BB.jpgUSG_1_C.jpg

Załączniki

• USG_1_A.jpg
    USG_1_A.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 73
  • USG_1_BB.jpg
    USG_1_BB.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 63
  • USG_1_C.jpg
    USG_1_C.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Do góry