reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Styczniówek

fifka śliczny brzuszek masz ;-)
anna ładnie rośniesz;-)
I ja pokażę swój brzuszek, muszę przyznać, że mało kto mi wierzy, że za chwilę zacznę 6 miesiąc, choć od jakichś dwóch tygodni widzę, że zaczynam nadrabiać. Ale jakiś ten mój brzuch taki niekształtny jest :zawstydzona/y:. Najgorsze, że ogólnie tyję, jestem już 6kg na +, więc teraz już ważę 57,7 kg, boję się co zobaczę na wadze na następnej wizycie :-)

sm7d.jpg

reklama
Tamtusia śliczny brzuszek, super ten kolaż. U mnie też kg lecą, już parę deko przybrałam, a jem i funkcjonuje tak samo. Dzidzia, łożysko i te wszystkie płyny łącznie z krwią tez ważą

vinga śliczny brzuszek, ja już bym chciała taki :-) tak serio!
a ja staram się nie niepokoić, że mój taki mały, skoro dzidzia ładnie rośnie ;-)

Po mnie tego nie widać jak wstawiam sam brzuszek ale brzuch rośnie a ja chudnę... już zaczynam źle się czuć w swojej skórze...

Diablica
cała skóra faluję... ostatnio chciałam znowu nagrać harce małego ale ostatnie dni jakiś spokojniejszy jest... a przez skurcze nie chce zbytnio ruszać brzucha. Muszę fotkę całej siebie strzelić wtedy będzie widać że brzuch wielki a ja chuda :-D

Tamtusia
śliczny zgrabny brzuszek! :-)

Vinga uha! Faktycznie duży!! :-D ale śliczny i zgrabniutki :* czego ty chcesz?

jakie fajne bebzonki ;) nastrajacie optymistycznie ;)) ekstra :) tamtusia spokojnie jeszcze urosnie ;)
vinga jakie tam rozstepy ja to mam rozstapy hihi ;) brzuszek wielki jak u fifki ekstra :)

ja widze roznice w swoim brzuchu w tamtej ciazy a teraz teraz widze ze brzuch bardziej do przodu a nei rozlany na boki :)jak stane przodem przed lustrem to taka fajna pileczka sie formuje :)

no nie!! wszystkie brzuchy normalnie do wycałowania i te małe i te duże jutro pochwale sie moze i ja swoim bo dawno nie wrzucalam a tymczasem zdjecia z filmu moj krolewicz w roli glownej niestety filmu nie mam jak wstawic najlepsza jest trzecia fotka widac jak zrobil usteczka w podkówkę pan doktor go wkurzył szturchal głowicą no i oczywiscie kawalek mojej rączulki malutkiej hahaha:))USG_1_A.jpgUSG_1_BB.jpgUSG_1_C.jpg

Załączniki

• USG_1_A.jpg
    USG_1_A.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 81
  • USG_1_BB.jpg
    USG_1_BB.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 72
  • USG_1_C.jpg
    USG_1_C.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Do góry