reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

rany dziewuchy jakie sliczne te brzuszki sa!!!! wszystkie :) fifka az zaniemowilam taki piekny okraglutki :) Vinga to samo- to co ze pokazny :) Piekny!!!!! A te zestawienia sa wprost cuuudne...Ja tez tak chcialam w tej ciazy to miec ...Ale moj chlop to albo weny nie ma albo czasu :( a ja sama sobie tak fajnie nie zrobie....trudno...Moze od teraz zaczne :) I go zmusze :)
Czikusia cudowna minka malego baczka :) Bedzie "charakerny" :))))

reklama
w imieniu Aleksandra dziekuje za wszystkie ciotkowe komplementy:))) znajde sposob jeszcze zeby wam ten filmik pokazac
Anbas oj bedzie charrrakterny ma po kim mamusia i tatus to chodzace zywioły;)

[video=youtube;ThJ_-1o7JmU]http://www.youtube.com/watch?v=ThJ_-1o7JmU[/video]

No to macie moją małą księżniczkę :)
Po minucie pokazuje ciociom język :)
w okolicach 1:30 robi "nunu"
A w 10 minucie drapie się po główce i idzie lulu z rączką na główce :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Fifka ogromniasty masz brzusio, ja to leżąc wyczuwam koniec macicy na wysokości pępka. U ciebie widać, ze macica zajmuje już większy obszar brzuszka. Śliczna piłeczka. Laseczka z ciebie.
Ja na moje oko to brzuszek masz jak w 32 tyg pierwszej ciąży
Anna śliczny brzuszek, super kolaż
Tamtusia super piłeczka, chudziutka jesteś
Vinga u ciebie też jaki wielki brzuchalek, śliczny jest. JA pod koniec to miałam trudności z podmywaniem się przez ten brzuchol ;-). Znam twoje obawy. A o jeździe samochodem mogłam zapomnieć, bo brzuch był na kierownicy
Czikusia cudowne zdjęcia, świetna pamiątka
Ania super, aż łezka się w oku kręci

Do góry