reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

reklama
Siva no wiatr między nóżkami ;-)
Ajj nie mogę się doczekac kolejnego USG, mam tak w kółko, jak któraś przychodzi od ginekologa z określoną płcią

oj marika dobrze Cie rozumiem:) ja tez cos na poprzednim usg widzialam (jak dla mnie siusiaka) a teraz lekarz caly czas nie potwierdza plci... i tak ogladam te zdj w galerii i porownuje z tym co zobaczylam trzy tyg temu:)

Kasia no to mamy identycznie. Mi powiedział, że dziewczynka, pokazywał 2 razy. Twierdził, ze siusiaka nie widać. A w 3 mscu to że niby chłopczyk na USG genetycznym. Ja tam mówię do lekarza, że nie wierzę, będzie chłopak. Dalej to powtarzam i oglądam w kółko te zdjęcia ;-). Lekarz powiedział, żeby na razie ubranek nie kupować. Tak więc czekam. Ale co jak co najszczęśliwsza będę, jak dziecko będzie zdrowe, reszta nieważna

Ja tez:) caly czas taka pewna i czekajaca na synka, ale ostatnio coraz bardziej do córeczki się przekonuje:) i im dalej tym bardziej marze tylko o zdrowym dzieciatku, bez znaczenia jakiej płci:)

Haha Yoanna tak jak u mnie nie ma wątpliwości ze to chłopczyk :-D

Siva
piękna malutka... uwielbiam takie foteczki!!

Kasieńka haha no u ciebie z kolei idealnie widać że będzie córa! :-)

Czikusia
u mnie też jakiś problem... :-(

A to moj brzusio w prawie 25 tygodniu!

daa.jpg

Załączniki

• daa.jpg
    daa.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 73
fifi jaki brzuchol duzy zajebis*** :)) haha ogromniasty moge pozazdroscic ??:angry:ty to masz szczescie :-(moglabys zdradzic jak ty to robisz??:cool2:podkarmiasz malego jakimis specyfikami ?:tak:

Nie wiem dlaczego taki duży.... Jaz Konradem to miałam taki w 8 miesiącu! :szok: A co najzabawniejsze brzuch duży ale waga w miejscu stoi... teraz to ja już jestem chuda... na twarzy blada i aż kości mi wystają... staram się jeść i się nieco utuczyć...

reklama
Do góry