reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Styczniówek

Siva - jaka myślicielka i posępna minka :D ja mam wrażenie że te styczniowe Dzidzie to jakieś takie inteligentne... :D sami myśliciele trzymający się za głowy w geście zamyślenia i wyraz twarzy tych dzidziolów taki.... taki no myślący :D

Yoanna - siusiak siusiak : D Dzidziunio śliczny

Siva - przepiękny brzuszek i piękna kobieta z Ciebie :)

Ikasia - brzusio rooośnie rooośnie :D

reklama
Marika, zdjęcie bułeczki na dowód wrzucę jutro, bo dziś mi coś internet zamula. Ale powiem Ci, że tak wyraźnie dziś było widać wargi sromowe, że szok - nie mam żadnych wątpliwości ;)

[video]http://www.sendspace.com/file/uql9wh[/video]

nie mialam pomyslu jak wam pokazac ten filmik trzeba go sciagnac nie ma bata chyba ze ktoras z was doradzi mi jak w inny sposob moge go pokazac? wstawianie na youtube nie wchodzi w gre nie mam czasu zakladac konta i bawic sie w to a tak bardzo chcialam z wami sie podzielic tym:((

juz chcialam dawno pokazac ale nie umialam sobie poradzic zeby zrobic print screena z video :) ale dalam rade

moja Sarunia :) i na potwierdzenie ostatnie zdjecie ... nie ma szans na chlopaka

Ostatnia edycja:
Dziewczyny piękne dzidole :)
Ja jakbym wiedziała jak odtworzyć filmik na kompie (coś nie chce płyty czytać :(((( ) to też bym wrzuciła, a tak to pozostaje mi tylko odtwarzać na dvd buu :-(

Dzięki dziewczyny :-)
Siva, piękne zdjęcie Lenki :-)
Kasienka, przeczucia takiego silnego nie miałam, choć gdzieś tam mi siedział głęboko chłopak. Natomiast objawy chyba były dziewczyńskie (cera i uwielbienie dla słodyczy), no i Wasze wróżby sprawiły, że zaczęłam myśleć o Kalince. Ale jednak jest tak, jak od zawsze planowaliśmy - Szymon.

Cześć Dziewczyny,
Wrzucam Wam jeszcze obiecany "dowód" :)
Kasieńka u Ciebie też laska, bez wątpliwości. Super!

Lenka1a.jpg

Załączniki

• Lenka1a.jpg
    Lenka1a.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Do góry