reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

Siva - jaka myślicielka i posępna minka :D ja mam wrażenie że te styczniowe Dzidzie to jakieś takie inteligentne... :D sami myśliciele trzymający się za głowy w geście zamyślenia i wyraz twarzy tych dzidziolów taki.... taki no myślący :D

Yoanna - siusiak siusiak : D Dzidziunio śliczny

Siva - przepiękny brzuszek i piękna kobieta z Ciebie :)

Ikasia - brzusio rooośnie rooośnie :D

reklama
Marika, zdjęcie bułeczki na dowód wrzucę jutro, bo dziś mi coś internet zamula. Ale powiem Ci, że tak wyraźnie dziś było widać wargi sromowe, że szok - nie mam żadnych wątpliwości ;)

[video]http://www.sendspace.com/file/uql9wh[/video]

nie mialam pomyslu jak wam pokazac ten filmik trzeba go sciagnac nie ma bata chyba ze ktoras z was doradzi mi jak w inny sposob moge go pokazac? wstawianie na youtube nie wchodzi w gre nie mam czasu zakladac konta i bawic sie w to a tak bardzo chcialam z wami sie podzielic tym:((

juz chcialam dawno pokazac ale nie umialam sobie poradzic zeby zrobic print screena z video :) ale dalam rade

moja Sarunia :) i na potwierdzenie ostatnie zdjecie ... nie ma szans na chlopaka

Ostatnia edycja:
Dziewczyny piękne dzidole :)
Ja jakbym wiedziała jak odtworzyć filmik na kompie (coś nie chce płyty czytać :(((( ) to też bym wrzuciła, a tak to pozostaje mi tylko odtwarzać na dvd buu :-(

Dzięki dziewczyny :-)
Siva, piękne zdjęcie Lenki :-)
Kasienka, przeczucia takiego silnego nie miałam, choć gdzieś tam mi siedział głęboko chłopak. Natomiast objawy chyba były dziewczyńskie (cera i uwielbienie dla słodyczy), no i Wasze wróżby sprawiły, że zaczęłam myśleć o Kalince. Ale jednak jest tak, jak od zawsze planowaliśmy - Szymon.

Cześć Dziewczyny,
Wrzucam Wam jeszcze obiecany "dowód" :)
Kasieńka u Ciebie też laska, bez wątpliwości. Super!

Lenka1a.jpg

Załączniki

• Lenka1a.jpg
    Lenka1a.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Do góry