reklama
Mirka78
:)
Inomama, uwielbiam Twojego kota Ogromnasty to rosyjski?Sama mam 7kg kocura (zwykly bury dachowiec, ale niezwykla osobowosc) i juz nie mogę doczekać się jego reakcji na nowego członka rodziny
I największy plus ciąży jak na razie - obowiązek czyszczenia kociej kuwety spadł na małżonka
I największy plus ciąży jak na razie - obowiązek czyszczenia kociej kuwety spadł na małżonka
inomama
Fanka BB :)
Inomama, uwielbiam Twojego kota Ogromnasty to rosyjski?Sama mam 7kg kocura (zwykly bury dachowiec, ale niezwykla osobowosc) i juz nie mogę doczekać się jego reakcji na nowego członka rodziny
hehe, ja też się cieszę ogromnie z tego, ze kuweta to na trochę nie moja bajka
dzięki w imieniu Garcona - malutkiego!!! ma 10 miesięcy dopiero... i jest brytyjczykiem
vinga89
mamusia syneczków
inomama, śliczny malusi brzusio (ile ja bym za taki dała ). brat mojego P też ma brytyjczyki aż 3 i to w mieszkaniu w bloku. ale są to koty nie zawadzające nikomu
Anisen
kochamy Cię mocno
reklama
vinga89
mamusia syneczków
dziewczyny ale mamy śliczne dzieciaczki niedługo dojdą nam nowe śliczności i wszystkie będziemy chwalić się bąblami malusimi