reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Styczniówek

Katharine śliczny brzuszek!!! Taki malusi jeszcze! :-D

Ja też myślałam że mi nie wyjdzie a wyszedł po 30 którymś tygodniu. Teraz jakoś szybciej ale ja w sumie niedawno w ciąży już byłam :-)

Klaudia
noooo to to już brzuszka nie schowasz!! :-D śliczny!

Yoanna bo ty szczupła jesteś! Podesłałabym ci zdjęcie znajomej z innego forum w 9 miesiącu... miała brzuch jak Katharine teraz,... serio... wielkość brzucha nie świadczy o rozwoju dzieciątka! Ciesz się lepiej! Szybciej do siebie wrócisz po porodzie

reklama
Yoanna, ja pewnie mam tyle samo a reszta to tłuszcz :D Zresztą wyglądasz na taką, która na wstępie miała o jedną część ciała więcej, niż ja: mięśnie brzucha. U mnie one nie istnieją, więc nie ma co "hamować" tego rośnięcia brzuszka ;)

Ja porownujac swoj brzusio tez zbyt duzego nie mam,ale u mnie z kolei to po mamie;) w 9 msc ze mna na porodowke nie chcieli jej przyjac dopoki karty ciazy nie pokazala- mysleli,ze to 7 msc jak juz:) a w pracy nikt o ciazy do 7 msc nie wiedzial:) takze spodziewam sie,ze tez wielki moj brzuszek nie bedzie;]
a wam dziewczyny gratuluje tych slicznych brzuszkow, bo mi to nikt w 21 tydz.c. nie wierzy,bo brzuch za maly;/

Zrobiłam dzisiaj fotkę :-D

porównanie 9 tydzień z 21 :-)

asasa.jpg

Załączniki

• asasa.jpg
    asasa.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Do góry