reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

Katharine śliczny brzuszek!!! Taki malusi jeszcze! :-D

Ja też myślałam że mi nie wyjdzie a wyszedł po 30 którymś tygodniu. Teraz jakoś szybciej ale ja w sumie niedawno w ciąży już byłam :-)

Klaudia
noooo to to już brzuszka nie schowasz!! :-D śliczny!

Yoanna bo ty szczupła jesteś! Podesłałabym ci zdjęcie znajomej z innego forum w 9 miesiącu... miała brzuch jak Katharine teraz,... serio... wielkość brzucha nie świadczy o rozwoju dzieciątka! Ciesz się lepiej! Szybciej do siebie wrócisz po porodzie

reklama
Yoanna, ja pewnie mam tyle samo a reszta to tłuszcz :D Zresztą wyglądasz na taką, która na wstępie miała o jedną część ciała więcej, niż ja: mięśnie brzucha. U mnie one nie istnieją, więc nie ma co "hamować" tego rośnięcia brzuszka ;)

Ja porownujac swoj brzusio tez zbyt duzego nie mam,ale u mnie z kolei to po mamie;) w 9 msc ze mna na porodowke nie chcieli jej przyjac dopoki karty ciazy nie pokazala- mysleli,ze to 7 msc jak juz:) a w pracy nikt o ciazy do 7 msc nie wiedzial:) takze spodziewam sie,ze tez wielki moj brzuszek nie bedzie;]
a wam dziewczyny gratuluje tych slicznych brzuszkow, bo mi to nikt w 21 tydz.c. nie wierzy,bo brzuch za maly;/

Zrobiłam dzisiaj fotkę :-D

porównanie 9 tydzień z 21 :-)

asasa.jpg

Załączniki

• asasa.jpg
    asasa.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Do góry