reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

No, dziewuszki, to przygotujcie się na pierworódkę w 17 tygodniu... Gotowe?

brzusio.jpg

Jednak czasem opłaca się być nieco bardziej okrągłych kształtów, pewnie mój brzuszek podrósł niewiele, a od razu wygląda imponująco i się miejsca w autobusie znajdują ;)

A z pępkiem to mam wrażenie, że on nie ma szans się wywinąć na drugą stronę przez całą ciążę, ale zmienił się wyraźnie. Wcześniej był w konfiguracji pionowej, teraz jest poziomy. Zawsze był taki zamknięty, teraz widzę wyraźnie, gdzie się kończy. Normalnie jak nie mój pępek, fascynujące.

Załączniki

• brzusio.jpg
    brzusio.jpg
    93,3 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, podsyłam zdjęcie mojego brzuszka. Zrobione w 15+6.
15+6.jpg
Wrzucam, bo już w paranoję wpadam. Ja nie mówię, ze to jest płaski brzuch i przed ciążą chyba był mniejszy (chcę w to wierzyć), ale on w żaden sposób ciążowy nie jest, co najwyżej od jedzenia urósł. Kurcze, zaczynam się denerwować, u Was już tak ładnie widać, ze dzieci w środku, a u mnie coś takiego.
Ja wiem, że to moja pierwsza ciąża, że różnie to może przebiegać, ale zaczynam się bać. A do wizyty prawie 2 tygodnie...

Załączniki

• 15+6.jpg
    15+6.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 79
yoanna nie boj sieniektore dziewczyny tak wygladaja w 20 tygodniu ! jestes pierworódka i taka szczuplutka ze te twoje miesnie brzucha sa tak silne ze zanim sie rozejda to moze minac troche a brzuszek widac ze ciazowy! rosnie sobie ladnei!

jestem tego samego zdania co bluelovi...Yoanna zdjecie z 16 tyg I brzusio opowiedni :) Nic sie nie martw... Ja mialam podobny w pierwszej ciazy na tym etapie :) Wygladalam jak "pojedzona" :) a na koncu to latwiej mnie bylo przeskoczyc niz obejsc :)))) a az taka niska nie jestem (178cm :))

no wiem ze troche duży. przed ciążą troche juz odstawał bo szczupła nie jestem ale teraz bardzo szybko rośnie, może nawet az za szybko;/ czasami wieczorem jest jeszcze wiekszy

reklama
Do góry