reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Styczniówek

no i mój głęboki dlatego wzdrygnęłam czy to nie boli jakby miał mi wulkan się zrobić z niego ;o

a ja strzeliłam fote mój w pracy bo u nas nie ma święta wiec nieudolnie ale pstrykłam ;) i mam już +7cm w pasie beeeeeem :-)
WP_000492.jpg

Załączniki

• WP_000492.jpg
    WP_000492.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Pustiszi superasny:):):

ja sie wlasnie zorientowaam, ze moj suwaczek troszke przekamuje....w sensie dzisiaj wg sug mam 17t3d...wiec jestem w polowie 18 tygodnia...a wg suwaczka koncze 18....wiec jestem 4 dni do tylu...ale narazie licze z suwaczkiem...:)

pustiszi - elegansi brzucholek :) a z tym pepkiem to chyba nie ma reguly czy gleboki czy nie...to chyba od kilku rzeczy naraz zalerzy tak mysle... Bo ja tez mam gleboki bardzo ~normalnie to czeresnia czy wisnia wpada cala a teraz tez juz mam dokladnie plaski, wiec przypuszczam ze mi "wylezie" troszke. Moze to miec tez zwiazek z polozeniem lozyska chyba...znaczy tak mi sie u mnie wydaje...bo wiem ze lozysko na przedniej scianie brzucha ma I to dosc grube wiec jak dzidzia juz bedzie wieksza to pewnie te wszystkie warstwy jeszcze troche mnie tam "wypchna". Ale czy moja teoria jest 100% prawdziwa nie wiem :)

Piękne brzuszki dziewczyny :) Zazdroszczę.
Mój brzuchal stał się twardy (oczywiście pod warstwą tłuszczu).
Ale pocieszające jest to, że mam tylko 2kg+ (czyli w sumie 4- hehe)

Ale wy francki jestescie :) normalnie czuje sie "grubo" przy tych waszych minusowych albo zerowych przyrostach :))
ja jak do tej pory +6 I oby to nie roslo tak jak w poprzedniej ciazy bo bedzie welcome happy hippo :)

anbas ja w poprzedniej przytyłam 24 kg. wyglądałam pod koniec jak wielki morświn...ja moze nie przybrałam jeszcze ale mi sporo pozstało po porzedniej ciazy.

pustiszi jaki masz siwetny brzuszek jaki juz okrąglutki zazdroszcze ;)))!!
ja z luska 25 na plusie i przed porodem 95, tearz juz okolo 2kg na plusie ostatnio sie zaczelam obrzerac ;OO..

Miejskibandyta - aktualnie uprawiam leżenie...ale całe życie taniec:balet, taniec ludowy i towarzyski - może dlatego?

Pustiszi - kurde! fajowski:):):) bardzo lubię takie brzucholki (jakkolwiek to nie brzmi...:)

mi też pępek już wylazł

reklama
Pustiszi boski brzuszek! I nie, wychodzenie pępka nie boli :-D

i tak jak Ambas piszę to od wielu rzeczy zależy... ja mam bardzo głęboki (wiśnie bym tam wsadziła...) a mi już wylazł... może dlatego że jestem szczupła i macica po prostu musiała go wypchnąć jak się rozciągała :-)

Do góry