P
reklama
lkasia
Fanka BB :)
Pustiszi superasny:
ja sie wlasnie zorientowaam, ze moj suwaczek troszke przekamuje....w sensie dzisiaj wg sug mam 17t3d...wiec jestem w polowie 18 tygodnia...a wg suwaczka koncze 18....wiec jestem 4 dni do tylu...ale narazie licze z suwaczkiem...
ja sie wlasnie zorientowaam, ze moj suwaczek troszke przekamuje....w sensie dzisiaj wg sug mam 17t3d...wiec jestem w polowie 18 tygodnia...a wg suwaczka koncze 18....wiec jestem 4 dni do tylu...ale narazie licze z suwaczkiem...
anbas
Mamusia Kubusia
pustiszi - elegansi brzucholek a z tym pepkiem to chyba nie ma reguly czy gleboki czy nie...to chyba od kilku rzeczy naraz zalerzy tak mysle... Bo ja tez mam gleboki bardzo ~normalnie to czeresnia czy wisnia wpada cala a teraz tez juz mam dokladnie plaski, wiec przypuszczam ze mi "wylezie" troszke. Moze to miec tez zwiazek z polozeniem lozyska chyba...znaczy tak mi sie u mnie wydaje...bo wiem ze lozysko na przedniej scianie brzucha ma I to dosc grube wiec jak dzidzia juz bedzie wieksza to pewnie te wszystkie warstwy jeszcze troche mnie tam "wypchna". Ale czy moja teoria jest 100% prawdziwa nie wiem
kasia150491
Mamusia synusia:)
pustiszi- sliczny brzuszek jaki zgrabny!
diablica3010
mama na cały etat
anbas ja w poprzedniej przytyłam 24 kg. wyglądałam pod koniec jak wielki morświn...ja moze nie przybrałam jeszcze ale mi sporo pozstało po porzedniej ciazy.
reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Pustiszi boski brzuszek! I nie, wychodzenie pępka nie boli
i tak jak Ambas piszę to od wielu rzeczy zależy... ja mam bardzo głęboki (wiśnie bym tam wsadziła...) a mi już wylazł... może dlatego że jestem szczupła i macica po prostu musiała go wypchnąć jak się rozciągała :-)
i tak jak Ambas piszę to od wielu rzeczy zależy... ja mam bardzo głęboki (wiśnie bym tam wsadziła...) a mi już wylazł... może dlatego że jestem szczupła i macica po prostu musiała go wypchnąć jak się rozciągała :-)