reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

no i mój głęboki dlatego wzdrygnęłam czy to nie boli jakby miał mi wulkan się zrobić z niego ;o

a ja strzeliłam fote mój w pracy bo u nas nie ma święta wiec nieudolnie ale pstrykłam ;) i mam już +7cm w pasie beeeeeem :-)
WP_000492.jpg

Załączniki

• WP_000492.jpg
    WP_000492.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Pustiszi superasny:):):

ja sie wlasnie zorientowaam, ze moj suwaczek troszke przekamuje....w sensie dzisiaj wg sug mam 17t3d...wiec jestem w polowie 18 tygodnia...a wg suwaczka koncze 18....wiec jestem 4 dni do tylu...ale narazie licze z suwaczkiem...:)

pustiszi - elegansi brzucholek :) a z tym pepkiem to chyba nie ma reguly czy gleboki czy nie...to chyba od kilku rzeczy naraz zalerzy tak mysle... Bo ja tez mam gleboki bardzo ~normalnie to czeresnia czy wisnia wpada cala a teraz tez juz mam dokladnie plaski, wiec przypuszczam ze mi "wylezie" troszke. Moze to miec tez zwiazek z polozeniem lozyska chyba...znaczy tak mi sie u mnie wydaje...bo wiem ze lozysko na przedniej scianie brzucha ma I to dosc grube wiec jak dzidzia juz bedzie wieksza to pewnie te wszystkie warstwy jeszcze troche mnie tam "wypchna". Ale czy moja teoria jest 100% prawdziwa nie wiem :)

Piękne brzuszki dziewczyny :) Zazdroszczę.
Mój brzuchal stał się twardy (oczywiście pod warstwą tłuszczu).
Ale pocieszające jest to, że mam tylko 2kg+ (czyli w sumie 4- hehe)

Ale wy francki jestescie :) normalnie czuje sie "grubo" przy tych waszych minusowych albo zerowych przyrostach :))
ja jak do tej pory +6 I oby to nie roslo tak jak w poprzedniej ciazy bo bedzie welcome happy hippo :)

anbas ja w poprzedniej przytyłam 24 kg. wyglądałam pod koniec jak wielki morświn...ja moze nie przybrałam jeszcze ale mi sporo pozstało po porzedniej ciazy.

pustiszi jaki masz siwetny brzuszek jaki juz okrąglutki zazdroszcze ;)))!!
ja z luska 25 na plusie i przed porodem 95, tearz juz okolo 2kg na plusie ostatnio sie zaczelam obrzerac ;OO..

Miejskibandyta - aktualnie uprawiam leżenie...ale całe życie taniec:balet, taniec ludowy i towarzyski - może dlatego?

Pustiszi - kurde! fajowski:):):) bardzo lubię takie brzucholki (jakkolwiek to nie brzmi...:)

mi też pępek już wylazł

reklama
Pustiszi boski brzuszek! I nie, wychodzenie pępka nie boli :-D

i tak jak Ambas piszę to od wielu rzeczy zależy... ja mam bardzo głęboki (wiśnie bym tam wsadziła...) a mi już wylazł... może dlatego że jestem szczupła i macica po prostu musiała go wypchnąć jak się rozciągała :-)

Do góry