reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

Kasia wow jaki super brzusio. Nic nie widac, ze ty w ciazy. Po poridzie od razu wrocisz do formy

Inomama przeslicznie wygladasz. Ciaza ci sluzy.

Anisen kolorek sliczny. Bardzo pasowalby ci tzw Omber. Jakbys miala gore ciemna a koncowki wlasnie takie jak masz

Fifka śliczny domek

Dziekuje dziewczyny za bardzo mile komentarze

reklama
marika ty tez masz nisko brzuszek z tego co mi sie wydaje sliczny :) jakie wy szxczuple ;)
kasiu gdzie ten arus sie miesci ;DD ??
fifka biedna sliczny mas zten brzuszek daki duzy :*** ale jak tak patrze to ty taka chudzienka jestes dobrze mąz cie karmi ?:-(nie no zartuje ale taki szczupelek z ciebie :**
inomama kochana jaka sexi mamuska nie pokaze twojego zdjecia mojemu ;) :* o nei ;)ta szminka ojaj ;*

Bluelovi dziekuje. A ten brzuch to od poczatku mam nisko. W miare tyg ciazy stoi w miejscu tylko macica sie powieksza i siega coraz wyzej

Blue haha nie no... właśnie mi ostatnio dogadza... gotuję i wymyśla... jutro pizze będzie robił :-) Ostatnio apetyt mi dopisuję to może nieco kg nadrobię albo choć Adriana nieco podtuczę :-D

reklama
Do góry