reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Styczniówek

Kasia wow jaki super brzusio. Nic nie widac, ze ty w ciazy. Po poridzie od razu wrocisz do formy

Inomama przeslicznie wygladasz. Ciaza ci sluzy.

Anisen kolorek sliczny. Bardzo pasowalby ci tzw Omber. Jakbys miala gore ciemna a koncowki wlasnie takie jak masz

Fifka śliczny domek

Dziekuje dziewczyny za bardzo mile komentarze

reklama
marika ty tez masz nisko brzuszek z tego co mi sie wydaje sliczny :) jakie wy szxczuple ;)
kasiu gdzie ten arus sie miesci ;DD ??
fifka biedna sliczny mas zten brzuszek daki duzy :*** ale jak tak patrze to ty taka chudzienka jestes dobrze mąz cie karmi ?:-(nie no zartuje ale taki szczupelek z ciebie :**
inomama kochana jaka sexi mamuska nie pokaze twojego zdjecia mojemu ;) :* o nei ;)ta szminka ojaj ;*

Bluelovi dziekuje. A ten brzuch to od poczatku mam nisko. W miare tyg ciazy stoi w miejscu tylko macica sie powieksza i siega coraz wyzej

Blue haha nie no... właśnie mi ostatnio dogadza... gotuję i wymyśla... jutro pizze będzie robił :-) Ostatnio apetyt mi dopisuję to może nieco kg nadrobię albo choć Adriana nieco podtuczę :-D

reklama
Do góry