reklama
P
Pustiszi
Gość
Bo wiecie co bo mi ginka powiedziala ze za wysoka jestem na pokazny brzuch
Pustiszi ja mam 171 i brzuszek mniej więcej takiej wielkości jak Kasia Ale jakoś mnie to nie martwi, i tak już widzę że nieraz muszę się gimnastykować a co jakby większy był
Dziewczyny ślicznie wyglądacie, same zgrabniutkie mamuśki na ten styczeń się szykują
Dziewczyny ślicznie wyglądacie, same zgrabniutkie mamuśki na ten styczeń się szykują
anbas
Mamusia Kubusia
Dziewczyny ale Wam zazdroszcze tych figurek...Wszystkie cuuuudne!!!! Nie wymieniam bo nie chce pominac zadnej
Ja to juz serio jak slon wygladam.
I tak pustiszi - ja mam wiecej wzrostu... mam niecale 180cm I brzuchol wieeeelki. Nie wiem czemu twoja ginka mowi ze to moze byc zwiazane ze soba. Na koncowce ciazy z Kuba mialam ooooooggggrrrooommny!!!!!!! Tak wielki ze sama sie dziwilam jak czlowiekowi moze wystawac takie wielkie cos I jeszcze utrzymuje sie sam na nogach
A teraz prognozuje ze niestety bedzie jeszcze wiekszy!!!! bo juz wygladam podobnie (no ciut mnie mniej) do tego co mialam z kubolkiem a jeszcze 8tyg do terminu ;/
Ja to juz serio jak slon wygladam.
I tak pustiszi - ja mam wiecej wzrostu... mam niecale 180cm I brzuchol wieeeelki. Nie wiem czemu twoja ginka mowi ze to moze byc zwiazane ze soba. Na koncowce ciazy z Kuba mialam ooooooggggrrrooommny!!!!!!! Tak wielki ze sama sie dziwilam jak czlowiekowi moze wystawac takie wielkie cos I jeszcze utrzymuje sie sam na nogach
A teraz prognozuje ze niestety bedzie jeszcze wiekszy!!!! bo juz wygladam podobnie (no ciut mnie mniej) do tego co mialam z kubolkiem a jeszcze 8tyg do terminu ;/
Anisen
kochamy Cię mocno
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Pustiszi buzi w brzuszek! Śliczny i ładnie zaokrąglony!
Kaha śliczne zdjęcia małej! Słodka jest!
Marika ależ ty chudziutka! Tylko bębolek sterczy! Pięknie!
Inomama mrrryk <3 czy ja już kiedyś mówiłam ci ze seksy mamuśka z ciebie?
Kasia ja myślałam ze mam mały brzuch w poprzedniej ciąży... ale ty to bijesz mnie na głowę Śliczny i zgrabniutki! Szybko do siebie wrócisz!
Anisen ale to wcale źle nie wygląda! Mój maż mnie teraz namawia żebym sobie właśnie podobny odcień zrobiła! Dobrze jest!
A oto ja w prawie 34 tygodniu :-)
3kg na plusie - czyli 64kg :-) i 99cm w pasie :-)
Kaha śliczne zdjęcia małej! Słodka jest!
Marika ależ ty chudziutka! Tylko bębolek sterczy! Pięknie!
Inomama mrrryk <3 czy ja już kiedyś mówiłam ci ze seksy mamuśka z ciebie?
Kasia ja myślałam ze mam mały brzuch w poprzedniej ciąży... ale ty to bijesz mnie na głowę Śliczny i zgrabniutki! Szybko do siebie wrócisz!
Anisen ale to wcale źle nie wygląda! Mój maż mnie teraz namawia żebym sobie właśnie podobny odcień zrobiła! Dobrze jest!
A oto ja w prawie 34 tygodniu :-)
3kg na plusie - czyli 64kg :-) i 99cm w pasie :-)
Załączniki
kasia150491
Mamusia synusia:)
fifka- ale Ty masz idealna pileczke z przodu!:-) synus w mega kulkę musi byc zwiniety
reklama