reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

reklama
Pustiszi ja mam 171 i brzuszek mniej więcej takiej wielkości jak Kasia:) Ale jakoś mnie to nie martwi, i tak już widzę że nieraz muszę się gimnastykować a co jakby większy był;)

Dziewczyny ślicznie wyglądacie, same zgrabniutkie mamuśki na ten styczeń się szykują:-D

Dziewczyny ale Wam zazdroszcze tych figurek...Wszystkie cuuuudne!!!! Nie wymieniam bo nie chce pominac zadnej :)
Ja to juz serio jak slon wygladam.
I tak pustiszi - ja mam wiecej wzrostu... mam niecale 180cm I brzuchol wieeeelki. Nie wiem czemu twoja ginka mowi ze to moze byc zwiazane ze soba. Na koncowce ciazy z Kuba mialam ooooooggggrrrooommny!!!!!!! Tak wielki ze sama sie dziwilam jak czlowiekowi moze wystawac takie wielkie cos I jeszcze utrzymuje sie sam na nogach :)
A teraz prognozuje ze niestety bedzie jeszcze wiekszy!!!! :( bo juz wygladam podobnie (no ciut mnie mniej) do tego co mialam z kubolkiem a jeszcze 8tyg do terminu ;/

doradzicie co z tym kolorem zrobić ? DSC07282.jpgDSC07277.jpg

Załączniki

• DSC07282.jpg
    DSC07282.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 87
  • DSC07277.jpg
    DSC07277.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 87
Pustiszi buzi w brzuszek! Śliczny i ładnie zaokrąglony!

Kaha
śliczne zdjęcia małej! Słodka jest!

Marika
ależ ty chudziutka! Tylko bębolek sterczy! Pięknie!

Inomama
mrrryk <3 czy ja już kiedyś mówiłam ci ze seksy mamuśka z ciebie? :-D

Kasia
ja myślałam ze mam mały brzuch w poprzedniej ciąży... ale ty to bijesz mnie na głowę :-D Śliczny i zgrabniutki! Szybko do siebie wrócisz!

Anisen
ale to wcale źle nie wygląda! Mój maż mnie teraz namawia żebym sobie właśnie podobny odcień zrobiła! Dobrze jest!

A oto ja w prawie 34 tygodniu :-)

aaa.jpg

3kg na plusie - czyli 64kg :-) i 99cm w pasie :-)

Załączniki

• aaa.jpg
    aaa.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 111
śliczne te Wasze brzuszki Dziewczyny!
Ja tu chyba najniższa jestem, bo nawet 1,6 m nie mam ;) ale za to 10 kg na plusie :) Pocieszam się, że w pierwszej ciąży na tym etapie miałam już 15 +

reklama
anisen ale bardzoladne masz te wlosy, kolorek fajny , jabym z tym juz nic nie robila.
Fifka ty tez szczypiorek tylko pileczka z przodu, zadzroszcze Wam tych figurek:-)

Do góry