reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Styczniówek

reklama
vinga powiem ze WOWWWWW....my jestesmy na tym samym etapie...ale w konkurencji brzuszków wygrywasz zdecydowanie:tak::tak: chociaz ja tez zaczynam miec juz problem z codziennymi czynnościami:-D:-D

No ok to teraz moja kolej, sorka za twarz, nie mam za bardzo jak sobie zrobić zdjęcia haha :-D
20131022_222056.jpg

Załączniki

• 20131022_222056.jpg
    20131022_222056.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 86
Wszystkie bez wyjątku macie sliczne brzuszki,brzuchatki posypalo nam się fotosów naszych.Kurcze a dopiero co ledwo co bylo zarysowane,pieknie.Sama w to nie wierzę jak przechodzę obok lustra czy witryny sklepowej i nagle widze,,woooow ale odstaje :-D''
Dobrzedobrze,

A powiedzcie mi, czy wywalilo Wam pepek?? bo mnie nie...dalej mam dziursko...a chciałabym miec wywalony:p...I tez nie mam tej kreski brazowej....ja wogole w tej ciazy jakos dziwnie chodze...;-)

Ania piękny brzuszek :) nie da rady ukryć ciąży ;)

lkasia mi ostatnio strasznie wywaliło pępek, z Natanielem nie miałam aż tak... a teraz jak na niego patrzę to aż mnie wszystko boli... kreski jeszcze nie mam, poprzednio pod koniec mi się dopiero pokazała ale za to po porodzie bardzo długo się jeszcze utrzymywała...

wow Ania - superowy!!!! I co ma znaczyc :sorka za twarz?? hihhihihihhi usmialam sie z tego :)

ja juz pepek wywalony od +- 20tyg :) Ale ciemnej linii tez nie mam wcale. Choc z Kuba mialam od chyba 22 tyg I tez bardzo dlugo po porodzie...Zauwazylam za to ze te moje "istniejace" rozsepy wokol pepka zaczynaja sie jeszcze bardziej rozchodzic;/ uhhhhh. Ale co dosc dziwne sa caly czas jasne jak "te stare"...

reklama
Ania - pieknie!

pępek mam wywalony na maksa, aż taki daszek nad brzuszkiem się zrobił:) Gdybym była chłopa to bym powiedziała, ze daszek nad nierobem:)

Do góry