reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

Jakie brzuszki, już się nie mogę doczekać aż mój będzie widoczny aż tak :D
na chwilę obecną to tylko spodnie muszę mieć z odpiętym guzikiem bo mnie gniotą(pasy ciążowe już idą do mnie pocztą niach niach ) ale czuję się po prostu jakby mnie bardzo wzdęło :)
ale kurteczka rozmiar s już za mała w brzusiu :)))

reklama
No dokladnie Salli :) Jest fajniutki I nie masz serio sie czym przejmowac :) A potem troche sam zleci a reszcie trzeba bedzie pomoc :) Ale damy rade!!!!

Zleci, zleci :) na kolana :p
Ja się nie przejmuję wagą czy tym że mam brzuch :) Zawsze byłam dużą dziewczynką, zawsze była otulinka, a jakoś nigdy nie narzekałam i akceptowałam to jak wyglądam (bo kurcze mimo gabarytów, nie miałam problemów z facetami... i kobietami :p wciąż słyszałam, że mimo gabarytów jest tyle sexu w tym ciele, że moja samoocena nie została aż tak bardzo zniszczona kilogramami ;) ) Ale ja po prostu już tak "spuchłam" (w sensie wywaliło mi brzuch), że nie wiem do kiedy będę się mogła ruszać. Już mi stawy skrzypią tak jak bym piasek w nich miała, jak siadam to tak, że nie mogłabym w spódnicy siedzieć bo by cały "teatr" by było widać, a jak się zasiedzę to ledwo wstaję :/ Masakra.

a z tym ze ciezko to nie tylko Ty tak masz...;p Ja jak sie zasiedze albo nie daj boze zaleze...hihihi...to potem bym mogla spokojnie dzwig zamawiac ;p hihihi. Nie dosc ze stawy to jeszcze sciegna, wiezadla no wszystko normalnie...:) jak paralityk :)
Damy rade :)

PIĘKNE brzuszki i zakupki dla dzieciaczków oraz fotosy dla maluszkow,ja to jestem w tyle strasznie,oj naprawde az mnie przeraza,ze wY TYLE MACIE a ja ...jakos tak kurcze licho to idzie.

A oto mój brzuś w obecnym stanie i 12kg na plusie :tak:
2013-10-19 13.06.12.jpg

Załączniki

• 2013-10-19 13.06.12.jpg
    2013-10-19 13.06.12.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 88
reklama
dziewczyny to jak mówicie że wy byłyście takie brzusiowate zawsze to fajnie :)))
Wyobraźcie sobie mnie, 160 cm wzrostu przed ciążą 45 kg...
Zawsze taki szczypiorek :-D
Mąż się śmieje że za trzy miesiące będzie tak:
Jak będę iść ,to najpierw brzuch,później dłuuuuugo nic i na końcu Aga :-D
Może to głupie ale już się nie mogę doczekać takiego dużego okazałego brzusia, będę dumnie nosić :-)

Chociaż pewnie jak przyjdą problemy z kręgosłupem to jak najszybciej będę chciała wylądować na porodówce :)

Ostatnia edycja:
Do góry