reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Styczniówek

Ania super :)

Ja jestem bezpepkowa skóra w tym miejscu poprostu sie zrównała z brzuchem kreski tez nie mam moze jak w poprzedniej ciazy wyjdzie pod koniec ciazy ale była krótko i taka mało widoczna :)

reklama
Ale czadowe macie brzucholki, dzidziunie rosna zdrowo.

Ja mam i pepol na wierzchu i kreska jest i siara leci jak nacisne, ciaza pelna para. Co do pepka to chetnie wlozylabym go do srodka , mi to jakos na obrzydzenie bierze jak na niego patrze:tak:

eh tak u mnei tez pepek nei wystaje tylko jest ze tak powiem na plasko .ale wystawac to mu łaska :confused2:
sylka oddaj ja wezme marzy mi sie taki :tak:
ania fajny brzuszek ;D twarzyczka tez co ty chcesz :OO

Mi pępek się spłycił, ale jeszcze jest do środka. Może wcale nie wyjdzie... a marzy mi się taki guziczek.
Linii nie mam i pewnie mieć nie będę, chyba że taką jak moja koleżanka, nad pępkiem. No niestety na bliźnie się nie zrobi, a mam od pępka do "brody" ;)

jakie wy macie już okazałe,wręcz dorodne brzusie :-)
ale będą małe-duże dzidzie :-D
No... u mnie to tak ledwo ledwo widać ,jakby kto nie wiedział to by się nie domyślił...
Po prostu jakbym sobie pojadła, o :cool:

Moja sis wlasnie też miala taki pepek na zewnatrz,ale po porodzie jej nie wklesł.
Ja mam narazie do środka i mam nadzieje,że tak zostanie a kreska juz mi sie pojawia nad pepkiem taka jest narazie pomarańczowa taka jasniutka.no i rozstepy też są,a jak!ale takie delikatne prążki mam nadzieję,że nie poszerzą się

reklama
Do góry