reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

Ania super :)

Ja jestem bezpepkowa skóra w tym miejscu poprostu sie zrównała z brzuchem kreski tez nie mam moze jak w poprzedniej ciazy wyjdzie pod koniec ciazy ale była krótko i taka mało widoczna :)

reklama
Ale czadowe macie brzucholki, dzidziunie rosna zdrowo.

Ja mam i pepol na wierzchu i kreska jest i siara leci jak nacisne, ciaza pelna para. Co do pepka to chetnie wlozylabym go do srodka , mi to jakos na obrzydzenie bierze jak na niego patrze:tak:

eh tak u mnei tez pepek nei wystaje tylko jest ze tak powiem na plasko .ale wystawac to mu łaska :confused2:
sylka oddaj ja wezme marzy mi sie taki :tak:
ania fajny brzuszek ;D twarzyczka tez co ty chcesz :OO

Mi pępek się spłycił, ale jeszcze jest do środka. Może wcale nie wyjdzie... a marzy mi się taki guziczek.
Linii nie mam i pewnie mieć nie będę, chyba że taką jak moja koleżanka, nad pępkiem. No niestety na bliźnie się nie zrobi, a mam od pępka do "brody" ;)

jakie wy macie już okazałe,wręcz dorodne brzusie :-)
ale będą małe-duże dzidzie :-D
No... u mnie to tak ledwo ledwo widać ,jakby kto nie wiedział to by się nie domyślił...
Po prostu jakbym sobie pojadła, o :cool:

Moja sis wlasnie też miala taki pepek na zewnatrz,ale po porodzie jej nie wklesł.
Ja mam narazie do środka i mam nadzieje,że tak zostanie a kreska juz mi sie pojawia nad pepkiem taka jest narazie pomarańczowa taka jasniutka.no i rozstepy też są,a jak!ale takie delikatne prążki mam nadzieję,że nie poszerzą się

reklama
Do góry